ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Контрол на апетита по метода на Лон Сау Пин: ето я точката, която ще ви направи слаби

Искате ли да бъдете слаби? А да имате и чудесно здраве, като следствие от това? Доверете се на китайската медицина и на простия метод на древния китайски лекар Лон Сау Пин

Лон Сау Пин

 
Слаби, като китайска императрица – възможно ли е това? Да, ако прилагате натиск на две симетрични точки във вашето тяло. Китайският лекар Лон Сау Пин е писал за тях в медицинските книги още през 17-ти век. Разбира се, специалността на доктор Пин не била да извайва женските фигури, а по-скоро да се грижи за здравето, прилагайки акупресура. В негов медицински труд е описано въздействието на точката, за която сега ще стане дума.

И така, как да подпомогнем отслабването с помощта на техника от китайската медицина?

Навярно сте пробвали всичко до този момент – диета, гимнастики, гладни дни, водни дни, сухи дни… И нищо не помага… Не се отчайвайте! Винаги има начин да е победят килограмите. Само трябва да има търпение и постоянство.

Акупресурата ще ви помогне да отслабнете, и то много ефективно.

Преди да стане дума за точката, която трябва да се масажира, за да се обуздае апетита, доктор Пин препоръчва на болните от затлъстяване всеки ден, без да се пропуска, да се прави самостоятелен масаж на тялото.

Масажът се извършва според възможностите на отделния човек. Всеки трябва да се масажира така, както умее и доколкото може. С времето ще ставате все по добри и изобретателни. Важното е да започнете.

Има само едно правило, което трябва да спазвате, съветва доктор Пин – масажът да започва от главата към краката

След като вече сте овладели проста техника самостоятелния масаж, може успешно да контролирате апетита, да подобрите храносмилането и да стимулирате метаболизма.

За да намерите точката за загуба на тегло, сложете показалеца си в основата на ухото, така както е показало момичето от снимката.

Започнете да отваряте и затваряте уста, така че да усетите движението на челюстта. По същия начин намерете точката и на другото ухо. Може да ги натискате заедно, но по-голям ефект ще има, ако правите масажа поотделно и на двете точки.

Колко време да прилагате този масаж? Техниката е много проста – винаги, когато започнете да усещате глад. Достатъчно е да се натиска всяка една от двете точки по една минута.

Удобството на този метод е, че може да го прилагате навсякъде и по всяко време.

Звучи страхотно, нали? Опитайте, бъдете търпеливи и постоянни, и не забравяйте да кажете на приятелите си!

Източник: usmeds.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *