Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Точката тай-си – жизненост, сила и прилив на енергия след прекаран инсулт!

С помощта само на един кратък масаж на тази точка ще помогнете на себе си или на ваш близък, който е прекарал инсулт

инсулт

Състоянието след прекаран инсулт е много важно. Почти толкова важно, колкото е важно и времето за реакция, когато инсулта започне да се случва.

Затова трябва да помогнем на близките си, които се възстановяват от това сериозно състояние. Днес ви предлагаме един кратък съвет от китайската медицина. Масажът на точката тай-си е бил от голямо значение за хората от Древен Китай. И днес лечението по методите на медицината от първите династии е на почит в Китай.

В крайна сметка, живеем в модерно време, където подобни методи предизвикват по-скоро усмивки и недоверие. Но, нищо не пречи да използвате знанията на древните хора. Знания, които се прилагат и днес. Ако не помогне, то поне няма да навреди, казват по нашите географски ширини.

Най-бързият начин да си помогнете сами, да се отървете от болката, както и за укрепване на вътрешните органи и почистващите системи на организма, е акупресурата.

Ние ви предлагаме знанията на древните майстори на медицина за възстановяване на силите и възвръщане на чувството на бодрост. Ако приложите този кратък и много полезен масаж на болен, прекарал инсулт, или страдащ от друго тежко хронично заболяване, то неимоверно ще му бъдете от полза. А ако самите вие сте уморени или изпитвате напрежение, ако ви очаква изпит или друго житейско изпитание, спомнете си за точката тай-си.

Точката тай-си е разположен във вдлъбнатина под костта във вътрешната страна на глезена, – активна зона за попълване на енергия. Масажирайте тази точка, докато не усетите как болката ви напуска.

Редовният масаж на точката премахва световъртеж, главоболие, болки в гърба, помага при безсъние и умора

Масажът ще има още по-голям ефект, ако включите някои от показаните на рисунката точки

Това ще подобри кръвообращението във всички вътрешни органи.

Тази верига от активни точки, наречена в акупресурата меридиан на бъбрека (R), започва от центъра на стъпалото, преминава върху вътрешната страна на глезена и образува линия, която се простира до вътрешната част на бедрото.

Точките са разположени симетрично от двете страни на тялото. В този случай, от едната страна може да бъдат по-активни, отколкото от другата.

Опитайте се да масажирате така показаните точки по различни начини: чрез потъркване и натиск. Ефективна ще е точката от тази страна, от която чувствителността ще бъде по-висока.

Отключете потенциала на тялото си и не забравяйте да споделите статията с приятелите си!

Източник: massage.ru

шипове лечение
СТОП ПЕЙН бързо премахва болката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *