Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Заболяване от паразитите на хелминтите

В чаша мляко сварете глава чесън, докато омекне. След това прецедете млякото, охладете го и след това направете на детето клизма с 50 мл от течността. След което се изходи, му направете още една клизма. А за през ноща сложете в правото му черво памучен тампон. За възрастни клизмата се прави с цяла чаша отвара. Такива клизми се правят в продължение на 1 седмица. Ако детето или възрастният човек неможе да издържат клизма, вместо нея можете да наложите на задния прохот извара. На сутринта тя се маха и анусът се измива с детски сапун. След това се намазва с крем.

Една средно голяма глава лук се смила с люспите и се залива с чаша вода. След това съдът се затваря с капак и се оставя да престои през нощта. Сутринта настойката се прецежда и от нея се пият по 2 супени лъжици (за деца по 1). Пие се в продължение на 10 дни на всеки 3 часа в интервала от 8:00- 20:00 часа.

Една супена лъжица горски пелин се залива с 2 чаши вода и престоява през нощта. Тази настойка се приема по същата схема (на всеки 3 часа) с нея може да се промива носоглъдката. А с тампони, натопени в разтвора се почистват и ушите. Сърбящите клепачи се намокрят няколко пъти с марлена салфетка натопена в същата настойка. След това очите добре се изплакват се изплакват с леко подсулена вода. Когато наличието на острици в организма води до упорит запек, прилошаване, повръщане и чревни колики, се приема следната билкова смес: вземат се равни части от цветове на планинска мащерка, лайка, червен кантарион, тинтява, зърнастец. Билките се смилат в кафемелачка и една супена лъжица от сместа се запарва с чаша вода. Претоява през нощта, прецежда се и се пие на гладно сутрин и вечер. Възрастните по 1 чаша 2 пъти на ден в продължение на 3 дни. А децата по четвърт чаша 3 пъти на ден в продължение на 6 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *