ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти при проблеми с очите

За лечение на белафроспазъм. Г-н Мантарков е използвал рецепти на баба му. 1 супена лъжица мед се разтваря на водна баня. От нея с капкомер се капва по 1 капка но само на външната част на клепача. Прави се по няколко пъти на ден и на третия ден се чувства облекчение.

Против конюнктивит. Прави се отвара от слез и прясно мляко. С отварата колкото се може по често се прави компрес на очите. След седмица конюнктивита изчезва.

Против катаракта, глаукома, инфаркт и инсулт. Черниката съдържа активни състваки, наречени антицианозиди, които въздействат благоприятно на очите, на кръвоносните съдове и на съединителната тъкан. Тази билка подобрява зрението както през деня така и през вечерта. Черниката предотвратява и лекува глаукома, катаракта, пигментите на ретината и на дегенеративните изменения на жълтото петно и предотвратява подкожните кръвоизливи, лекува варикозни разширени вени, хемороиди отоци и кожни язви. Черниката предотвратява тромбообразуванието, пречи за развитието на инфаркт и инсулт и облекчава менструалните болки. В западна Европа за лечението на горнопосочените болести се използва спиртният ексракт от нея и пиенето на чай.

Против късогледство. Хума се държи 3 дни на слънце, след което се счуква в дървено хаванче и се разбърква на гъста каша. Слага се в марля. Лапата се държи на очите 3 часа. Същевременно се приема разтвор от хума една чаена лъжица в половин чаша хладка вода 3 пъти дневно половин час преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *