Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Маски за проблемна кожа

Маска за суха кожа. Сокът от една мандарина се смесва с едни суров жълтък сместа престоява 20 минути и се измива с хладка вода. Кожата става свежа и кадифено мека.

Маска за мазна кожа. Към 2 супени лъжици мандаринов сок се прибавя едни белтък, разбит на пяна. Маската се държи 20 минути върху лицето и се сваля с хладка вода. Кожата се обезмаслява и стяга.

При мазна кожа. Иска да помогне на хора, които страдат от мазна кожа на лицето и по окосмените места на тялото. При това заболяване може да помогне белтъчната маска. Тя стяга кожата и свива порите, премахва тъмните петна и луничките. Приготвя се по следният начин: 1 белтък се разбива на пяна и се намазва върху лицето и шията. След изсъхването на нанесения слой се нанася и втори и трети такъв. Маската се държи 15 или 20 минути и се изплаква с хладка вода.

При подуване на кожата. Народната медицина познава много средства за решаването на този проблем, предлагаме ви да се възползвате от следното- баня с листа от черен бъз. Вземат се 12 супени лъжици листа от черен бъз и се варят 5 минути от завирането в три литра вода. Без да се прецежда сутрин и вечер се използва за баня на хoдилата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *