Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво трябва да правим при възпалено дебело черво

По често яжте суров настърган на едро морков, с една чаена лъжичка мед вътре. 1 супена лъжица наситнени корени от невен се залива с половин литър вряла вода. Оставя се да престои 3 дни на тъмно и сухо място и се прецежда. Пие се по една четвърт от чашата 4 пъти на ден.

Вземат се по 5 части пелин, великденче и лайка, и една част ленено семе. 5 супени лъжици от сместа се кипват в 1 литър вода. Престояват 25 минути. През това време се прави очистителна клизма. Вкарват се 300 г от отварата в ануса и се ляга на една страна. Останалата отвара се изпива гореща преди лягане. След няколко дни се получава облекчение, за пълно излекуване се правят 2 или 3 процедури седмично в продължение на 2 месеца.

Мащабно проучване в което са участвали 534 000 хора в Европа и Америка е установено че прясното мляко намалява риска от развитие на рак на дебелото черво. Счита се че калцият, който се съдържа в млякото предотвратява или намалява появата и растежа на рака. Резултатите показват които са пили дневно по над 250 мл мляко на ден са намалили с 22 на 100 риска от рак в сравнение с тези които не са го пили.

Като противораково средство се използват изсушените на сянка цветчета на картофите. Една супена лъжица цветове се запарват в половин литр вряла вода. Оставя се за 3 часа на топло място и след това се прецежда. Пие се по половин чаша 3 пъти на ден половин час преди ядене.

2 супени лъжици корени от ранилист се варят в 600 мл вода 5 или 10 минути. Отварата престоява през нощта и на следващия ден се прецежда. Пие се по 100 мл 3 пъти дневно по половин час преди хранене. Ранилистът може да се замени с корени от сарсапарила.

По 1 супена лъжица добре смесени корени от гръмотрън, волски език, синя тинтява, блатен тъжник, жълта иглика (цвят), корени от черен оман, трицветна теменуга, ранилист, подбел, бял равнец, маточина, черевно подъбиче, мента, пипериче. 3 супени лъжици от получената смес се варят в 1 литър вода докато остане на половина. Пие се по 100 мл 3 пъти дневно половин час преди ядене.

Смесват се 100 г кисело мляко с 1 супена лъжица пектин на прах от аптеката и една супена лъжица мед. Размесват се и се чака 15 минути да набухне пектинът. Яде се сутрин и вечер 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *