Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 рецепти против нощно изпотяване

1 жълтък от яйце се разбива с ½ чаена лъжица стипца. Намазва се на парче плат и се слага на кръста на болния. 10 вечери се спи с такъв компрес.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от хвощ и плодове от лен, 40 г листа от мента и 50 г корени от дилянка. 3 чаени лъжички от сместа се запарват с 1 чаена чаша вряща вода. Кисне 2 часа и запарката се прецежда. Изпива се вечер в леглото преди лягане.

Преди ядене да се изпива по 1 чаена чаша топличка вода, в която е разтворена ½ равна чаена лъжичка нишадър.

2 чаени чаши морска сол се варят в 1 литър вода до пълното им стопяване. Парче вълнен плат се натопява в горещата вода и се слага на кръста но болния. Отгоре се покрива с вестник и найлон и се превързва. 10 нощи под ред се спи с такъв компрес.

Настъргва се 200 г домашен сапун, разбърква се с 1 яйце и 2 супени лъжици ракия първак сместа се разстила равномерно върху парче плат и здраво се превързва на кръста на болния. Държи се 2 дена. Прави се 1 пъти седмично до оздравяване.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от жълт кантарион и стръкове от червен кантарион. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 5 минути и се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се 3 пъти дневно по 200 г преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *