ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на цироза и стеатоза

В 5 литра емайлирана тенджера се изсипват 3 части непочистен от люспите овес, 3 супени лъжици люспи от бреза и се залива със студена предварително преварена вода. Оставя се 24 часа на хладно. В друга емайлирана тенджера се кипва 1 литър вода. 1 чаша плодове от шипка се слагат във вряща вода. Ври 10 минути и се оставя 24 часа на хладно място. Двете настойки от овеса и шипките се прецеждат и се сипват в тъмни бутилки и се пазят в хладилника 5 дни. Пие се 4 пъти на ден 150 грама преди ядене.

На 3-4 лимона се махат семките и се прекарват през машинки за месо. Получената смес се излива в буркан и към нея се прибавя 1 чаша мед. Кисне 24 часа на топло място. Разбърква се и се прибира в хладилника. Пие се сутрин в 1 чаена лъжичка топла вода. Пие се докато урината стане светла. С тази рецепта се пречистват бъбреците и жлъчният мехур. Тази рецепта не е подходяща за хора, които имат киселини.

Чист пчелен клей се разтваря на водна баня и след като се разтопи напълно се добавя 2 пакетчета чисто краве масло. Сместа се бърка докато стане гъста каша. Сваля се от огъня и се изсипва в стъклен съд. Взема се сутрин по 1 супена лъжица на гладно в продължение на 1 месец. Още на втората седмица каверните се затварят

Смесват се 40 грама бял равнец, 30 грама пелин, 30 грама семе от бяла метла. В 1литър вряла вода се варят 3 супени лъжици от сместа 15 минути. Пие се 1 кафена лъжичка 3 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *