Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте вдъхновяващата тренировка на Каиса Керанен с тоалетна хартия за изгаряне на мазнини!

Каиса Керанен от Вашингтон е треньор по фитнес.Нейните тренировки вдъхновяват хилядите ѝ последователи в Instagram s оптимизъм и здраве

Каиса Керанен
Вижте вдъхновяващата тренировка на Каиса Керанен за изгаряне на мазнини!

Неизчерпаемата енергия на Каиса Керанен зарежда не само посетителите на фитнеса, но също така мотивира посетителите на социалните мрежи да се занимават със спорт.

В своите домашни тренировки Каиса използва всичко, което има под ръка. Така тя иска да докаже и покаже, че упражнения могат да се правят по всяко време, навсякъде и при всякакви обстоятелства.

Днес ще ви разкажем за един необичаен набор от упражнения, които са толкова ефективни, че резултатите от тренировките стават видими в най-кратки срокове.

Упражненията на Каиса Керанен за бързо изгаряне на мазнини

Обучението се основава на принципа на „повече движение за минимално време“. За всяко упражнение трябва да отделите 20 секунди. Опитайте се да дадете максимума от себе си през тези 20-на секунди. Освен желание и подходящ екип ще ви трябват и няколко ролки тоалетна хартия.

1. Скокове

Нужни са ви 4-5 ролки тоалетна хартия. Ще трябва да ги наредите една върху друга по време на упражненията.

Вземете първата ролка тоалетна хартия в ръце. Клек, поставяте я на земята и я прескачате със скок. По време на скока разгънете максимално тялото.

Може да комбинирате клековете и скоковете както ви е удобно. Не забравяйте, че всичко трябва да става възможно най-бързо.

И така, да повторим – скок на горе с разпънати ръце, клек, поставяте хартията на земята, отново скок. И така четири или пет пъти.

2. Скокове на един крак

Подредете 4-5 ролки тоалетна хартия в полукръг. Повдигнете единия крак. Наведете се, докоснете ролката с ръка и се изправете. Повторете това с всяка ролка, която е поставена на земята.

3. Планк

Това упражнение е за по-напреднали. Ако прецените, че нямате силата и не притежавате уменията – не го правете.

Нареждате 4 тоалетни хартии една върху друга. С лявата взимате ролка тоалетна хартия и я премествате в дясно. И така, докато не направите купол от тоалетната хартия. След като преместите хартията от ляво на дясно, правите същото и от дясно наляво.

4. Мах с краката от седнало положение

Седнете на пода и за баланс поставете ръцете отзад. Краката трябва да са на такова разстояние от кулата, която сте направили от тоалетна хартия, както е показано на снимката. Правете енергични махове, като редувате всеки крак. Внимавате единствено да не бутнете пирамидата от тоалетна хартия.

5. Скове с наклон

Изглеждат като обучение в армията, но всъщност са много лесни.

Наредете тоалетната хартия в редица. Лек напад, така че да може да отскочите, докосвате пода с едната ръка, скок и се приземявате от другата страна по същия начин. Върнете се в изходна позиция и повторете упражнението от другата страна.

6. Усукване в легнало положение

Легнете по гръб, вземе в ръцете ролка хартия. В същото време се навеждате напред и поставяте ролката между краката. Разпъване с изпънати ръце и крака, навеждате се отново и взимате тоалетната хартия отново в ръце.

Едва ли някои от вас са могли да предположат, че тоалетната хартия може да се използва за фитнес. Оказа се, че може!

След като прочетохте това, не ви остава нищо друго, освен да си пуснете вдъхновяваща музика, да вземете няколко рула тоалетна хартия и възможно най-бързо да направите упражненията на Каиса Керанен. Бъдете упорити и много скоро ще се радвате на едно по-стегнато и слабо тяло.

https://youtu.be/uFewRrHcH7g

Източник: www.instagram.com/kaisafit/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *