Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни маски за гладка кожа: как да имате изкусително деколте без бръчки

Появата на първите бръчки в областта на шията – истинска катастрофа за много жени. Искате ли отново да имате съблазнително деколте?

бръчки

Бръчки по лицето, бръчки на ръцете, и за ужас на много жени – бръчки се появяват и в областта на деколтето. Това е недостатък, който ви пречи да носите любимата рокля с дълбоко деколте или други по-изкусителни дрехи. Налага ви се да скриете деколтето под полоблузи или пуловери с високо деколте.

Разбира се, съвсем да се избавите от бръчките е малко вероятно. За подобряване общия вид на деколтето можете да прибегнете до използване на природни средства. Те ще стимулират производството на колаген, ще изгладят бръчките и ще хидратират кожата.

Днес нашите редактори ще споделят с вас рецепти за ефективни маски за регенериране и възстановяване еластичността на кожата на деколтето. Между другото, те са много икономични и доказано ефективни.

 Кимбърли Шнайдер
Кимбърли Шнайдер

Рецептите са на Кимбърли Шнайдер – известна със своите детокс програми, рецепти и съвети за онези, които практикуват йога. Кимбърли Шнайдер има хиляди последователи в инстаграм, където ежедневно публикува свои снимки с напътствия и рецепти за красота и здраве.

Маска против бръчки на базата на бирена мая

Необходими съставки:

100 г кисело мляко
1 супена лъжица суха бирена мая
1 супена лъжица арганово масло

Смесете всички съставки, докато стане еднородна гладка смес. Нанесете маската на шията и деколтето, оставете в продължение на 15 минути. Измийте маската с хладка вода. Тази процедура е добре да я правите 3 пъти седмично.

Маска „Бананова изненада“

Необходими съставки:

1 много узрял банан
1 супена лъжица етерично масло от роза

Първо, направете пюре от банана. След това добавете етеричното масло и разбъркайте добре. Нанесете маската на шията и деколтето. Оставете в продължение на 20 минути, след това се отмива с хладка вода. И тази маска е добре да се прави 3 пъти седмично.

Маска с мед и авокадо

Необходими съставки:

100 гр каша от авокадо
1 супена лъжица мед

Подгответе пюре от авокадото, след това добавете меда. Разбъркайте всичко заедно, за да се получи смес с равномерна консистенция. Нанесете маската с леки масажни движения, като започнете от гърдите към шията. След масажа я оставете в продължение на 15 минути. Отмива се с хладка вода.

Източник: www.instagram.com/_kimberlysnyder/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *