Неволно изпускане на урина

2 супени лъжици цъфтящи връхчета овес вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г, 4 пъти на ден, 30 минути преди ядене.

Чай от предварително нарязани на ситно следните билки: 15 г цвят глог, полски хвощ, бял имел, листа от зимзелен, 30 г равнец. Смесваме ги добре. Една пълна супена лъжица от сместа поставяме в 1 чаша вода в продължение на 3 часа. Възваряваме за 5 минути и оставаме да кисне още 15 минути. Да се изспие за 1 ден на глътки.

Взимаме предварително нарязани на ситно от следните билки: 20 г равнец, бял имел, 50 г мехурест фикус, брадата цистозира. Приготвянето и употребата както при горната рецепта.

Настойка от предварително нарязани от следните билки: по 10 г от седефче, очеболец, 30 г бял имел, равнец, полски хвощ. Смесваме ги добре. Една пълна супена лъжица от сместа наставяме с 1 чаена чаша студена вода в продължение на 3 часа, след което възваряваме във продължение на 5 минути. Оставяме да кисне още 15 минути и прецеждаме. Пие се на глътки за 1 ден.

Листа от голям живовляк 100 г, луличка 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се 4 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *