Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хвърлете ги веднага! 7 битови предмети, които са проводник на онкологичните заболявания

Онкологичните заболявания нямат ясно изразена причина, поради която възникват

онкологичните заболявания
Ароматните свещи са чудесни за градината, но не и в затворени помещения

Онкологичните заболявания могат да бъдат провокирани от на пръв поглед безобидни предмети и случки.

Колкото повече научаваме за онова, което ни заобикаля, толкова по-вероятна става една истина – то е вредно. И тук не става въпрос за природата или хората, сред които живеем. Онова, което ни заобикаля е онова, което ползваме всеки ден. Отдавна е известно, че много от обичайните неща, които могат да се намерят в почти всеки дом, съдържат опасни вещества.

Последните научни изследвания потвърждават: канцерогени, като формалдехид, триклозан и нафталин, могат да причинят рак. Как се случва?

Битови стоки с висока концентрация на тези опасни химични вещества продължават пълнят домовете ни.

Прочетете тези важни и интересни предупреждения. Никога не е късно да направите дома си химически безопасна зона.

Вещи, които причиняват рак

1. Ароматизатори, почистващи химикали

Честото вдишване на освежители за въздух, може да ви докара възпаление на горните дихателни пътища. Съвременните ароматизатори съдържат летливи вещества, които предизвикват развитие на злокачествени клетки в организма.

2. Паста за зъби и вода за уста

Често използвани вещества в пастите за зъби са триклозан и флуорид. Това са едни много опасни съединения, които са склонни да се натрупват в организма.
Също така опасни са ярките цветове, които присъстват в обичайната паста за зъби. Колкото по-малко полза има от една паста за зъби, толкова по-добре за вас и вашето здраве. Това означава, че не е обременена с допълнителни химични вещества, агресивни към здравето.

3. Мръсни, стари обувки

Когато влизате у дома най-добре е да пъхнете обувките в специален шкаф. Факт е, че заедно с обувките ние внасяме немалко количество вредни химикали – от олово до пестициди. Не дръжте старите обувки у дома. По-добре ги изхвърлете, вместо да пълнят шкафовете с надеждата, че може да потрябват някой ден.

4. Нафталин

Невероятно, но факт – все още има хора, които гонят молците с нафталин. Лоши новини за тях – нафталина официално беше включен в списъка на веществата, които предизвикват рак.

5. Декоративни свещи

Красивата свещ с фитил е само красива, и нищо повече. Всичко останало е вреда… В декоративните свещи има екстра количество олово. Оловото причинява хормонален дисбаланс при хора от всички възрасти, а децата могат да имат проблеми със запомнянето на учебния материал.

Оловото, натрупано в организма, спомага за развитието на ракови клетки. Опитайте се да се намали количеството на декоративните свещи. Един сигурен начин да се предпазите е да ползвате свещи само от естествен восък.

6. Пластмасови кутии за хранителни продукти и пластмасови бутилки

Фталати и бисфенол А – веществa, които се откриват в пластмасата. Опитайте се да не купувате храна в пластмасови кутии. Носете си собствени кутии, ако често пазарите от магазини за готови храни. Имайте едно на ум и към пластмасовите бутилки за вода. Добре е да не са излагани на слънце или да са стояли в близост до отоплителен уред.

7. Питейна вода

Вода от чешмата, която не е филтрирана, съдържа тежки метали и други химикали, за които ние често забравяме – например хлор.

Няма какво да се лъжем – качеството на питейната вода е съмнително. Вече се продават достатъчно добри и надеждни филтри, които може да инсталирате у дома си и да пиете добре прочистена и вкусна вода.

Не е много приятно, но е факт – опасни химикали – канцерогени присъстват в тези познати на нас предмети, които могат да повлияят на ДНК-то на нормалните клетки. Те причиняват необратими промени в генетичния материал, които промени водят до лоши заболявания, като рак например.

Остава ни само да се надяваме, че поне децата ни ще живеят в по-екологично чиста среда, заобиколени от по-безобидни предмети…

Източник: www.onkonature.ru

витамин B17
Витамин В17 вече е достъпен и у нас!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *