Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Висцералните мазнини – невидимият враг! Как да се отървете от тази неприятност?

Висцералните мазнини и метаболитния синдром са онзи ужасен съюз, заради който тресем телеса и изглеждаме дебели и отпуснати

висцералните мазнини

Висцералните мазнини пречат на метаболизма. Те са преките виновници за това да сравняваме обиколката на талията с екватора.

Проблемът с коремните мазнини измъчва както жените, така и мъжете. Това се случва най-често след 40 години, когато метаболизма изпада в нещо като зимен сън.

В корема се натрупват два вида мазнини: подкожни и висцерални. Подкожната мастна тъкан се намира непосредствено под кожата, а висцералните мазнини обграждат коремните органи. Висцералните мазнини са онази ужасна „мазна престилка“, която разваля фигурата и представлява сериозна заплаха за здравето.

Днес ще ви предложим няколко полезни и изпитани съвета, които ще ви помогнат да се справите с висцералните мазнини.

Как да премахнете висцералните мазнини?

1. С помощта на упражнения

uprajnenie

Един от най-ефективното упражняване е „вакуум в стомаха.“

Легнете по гръб и поставете ръцете си покрай тялото. Издишайте и съберете стомаха толкова силно, колкото е възможно. Останете в тази позиция в продължение на 10-15 секунди. Издишайте и направете кратка почивка.

Повторете упражнението. Правете го поне 4-5 пъти на ден, като постепенно увеличавате. Ако ви е трудно да задържате дъха си, правете малки вдишвания.

2. С диета

dieta

За да се отървете от висцералните мазнини е необходимо да се направят съществени корекции в диетата. Трябва да се намали употребата на транс-мазнини, както и животински мазнини.

Не пренебрегвайте чувството на глад, защото това е, което води до натрупване на висцерална мастна тъкан. Гладът е огромен стрес за тялото. Поради тази причина организма започва да трупа мазнини, ей така, за всеки случай, и за да заприличаме на човечето от рекламата на Мишлен след време.

3. С помощта на самомасаж

samomasazh

За да направите това трябва да лежите по гръб, да стиснете юмрук и да правите масаж на корема с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка.

4. Със запарване

najlon

Обвиването с найлоново фолио е един от най-ефективните методи, който ще ни помогне да се отървем от висцералните мазнини. Благодарение на тази процедура се активира обмяната на веществата. по този начин тялото се освобождава от излишната вода и токсини.

Ако спазвате тези 4 съвета в рамките на 4 месеца вие ще се отървете от висцералните мазнини в областта на корема.

/96855/ubijte-koremnite-maznini-s-kokosovo-maslo.html

Източник: lovely-ledy.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *