Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 достъпни и ефективни метода за подпомагане функцията на панкреаса /СУПЕР РЕЦЕПТИ/

За подпомагане функцията на панкреаса, както и за подобрение на цялостното здраве, направете поне една от тези три рецепти

elda

Бъдете уверени, че те ще се отразят добре, не само на панкреаса.

Съвременният ритъм на живот има негативно влияние върху здравето ни. На всеки от нас се е случвало да не яден когато трябва, да хапваме на крак или да преяждаме. Това не е най-доброто, което можем да направим за своето здраве, затова след време този сбъркан режим на живот се отразява на стомаха и панкреаса. За панкреаса е опасен още честия стрес и употребата на различни лекарства без особена необходимост.

Трябва да следим състоянието на собственото си здраве. Не бива да пренебрегваме съветите на лекарите. И най-добре ще е, ако може от време на време сами да подпомагаме добрата работа на важните органи, като панкреаса.

Ние ви предлагаме 3 спомагателни народни средства за лечение и подобряване състоянието на панкреаса.

Лечение на панкреаса народни средства

kopar

1. Копър

1 чаена лъжичка семена от копър се залива с една чаша вряща вода. Нека да се вари това в продължение на един час. След това се прецежда и се пие през целия ден постепенно.

2. Кисело мляко и елда

Тази рецепта се прави вечерта, за да може да се консумира на следващата сутрин. Вземете 0,5 литра кисело мляко и 1 супена лъжица елда. Елдата изплакнете добре и след това я залейте с разбитото кисело мляко. нека да стои така през нощта. Количеството се изяжда на два пъти, като консумацията трябва да бъде на гладно и преди ядене. Две седмици трябва да се консумира киселото мляко с елдата. Прави се почивка от един месец и след това се подновява консумацията, ако има нужда.

ovesena

3. Овесена каша

Третата рецепта е много проста. За сметка на това лекарите я препоръчват постоянно, когато става дума за лечение на панкреатични състояния. И тъй като всички я смятат за прекалено обикновена, повечето болни пренебрегват съветите на лекарите. И съжаляват, за което!

И така, ето го и лекарския съвет! Колкото се може по-често яжте овесена каша. Приготвяйте я с вода, без захар, без сол, без каквито и да е подобрители.

Може да направите и нещо друго, ако ви омръзне да ядете овесена каша. Вземете половин килограм овес, залейте го с литър вряла вода и го оставете да престои един час. Прецедете и изпийте водата.

Хората, които са опитали поне един от тези методи на лечение на панкреаса, твърдят, че подобренията са били забележими след няколко дни.

Източник: www.moizhivot.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *