Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако най-добрата ти приятелка беше медицинска сестра: 8 гениални трикове на медицинските работници

Кой друг, освен медицинските работници знаят как да се справят с ежедневните предизвикателства, без да използват скъпи лекарствени средства

медицинските работници

Днес ние ще ви разкрием нещо, за което лекарите мълчат, но медицинските сестри с радост споделят! Възползвайте се от тези идеи и вече няма да се страхувате от малките проблеми в този живот. не заради друго, а защото ще знаете как да ги решите.

Полезни идеи и рецепти назаем от медицинските работници

peroksid

1. Петна по дрехите

Водородният пероксид може лесно да се справи с петна от мръсотия, вино или плодове. Най-добре е да се третира петното веднага след като се появи. Сложете върху мръсното място малко количество пероксид, като използвате навлажнена салфетка. Ако петното е старо, първо накиснете в сапунена вода и чак тогава ползвайте водородният пероксид.

pasta

2. Лечение на акне

Малко хора знаят, че пастата за зъби може да се използва като лек за акне. Нанесете малко паста за зъби върху възпалената област на кожата. Тя ще премахне зачервяването и ще ви отърве от пъпката в най-скоро време.

drehi

3. Ако имате нужда от спокойствие

Учените са доказали, че сгъването на дрехи, кърпи или каквото и да е, има терапевтичен ефект: успокоява и слага мислите в ред. Ако сте разстроени за нещо, или се притеснявате, сгънете купчина кърпи, и със сигурност ще се успокоите и лесно ще намерите решение.

tamponi

4. За да се спре кървенето

Можете да използвате тампони, разбира се, ако имате под ръка. Ако кървенето е силно разкъсате единия край на тампона и запушете по този начин раната.

pqna

5. Силно замърсени ръце, дори и такива, изцапани с боя

Най-добре ще ги почистете ако използвате крем за бръснене.

kosa

6. Ако косата е много объркана и завързана

В случаите, в които не може да се срешете, защото косата ви е много объркана, намажете я с малко спирт. Така ще я срешете лесно. не прекалявайте много с този трик, защото косата ви ще се изсуши.

limon

7. Лимон вместо сол

Благодарение на особената киселинност на лимона, той се явява абсолютно добра алтернатива на солта. Ако сте решили да се отказвате от солта, добавете лимонов сок към вашата диета!

glavobol

8. При главоболие

Най-често, главоболието може да се дължи на обезводняване. Не бързайте веднага да пиете таблетки. Тялото ви просто се нуждае от допълнителна порция вода. Повечето възрастни е добре да пият между 2 и 3 литра вода.

Това са осемте съвета на медицинските работници. Не забравяйте да се възползвате от тях, както и да ги споделите в социалните мрежи.

Източник: www.news.day.az

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *