ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Неизвестни рецепти срещу диабет

Прави се смес от 3 сухи шушулки боб, 100 грама царевична коса, 100 грама стръкове цариче и 75 грама медицинска дъвка. 50 грама от сместа се заливат с 250 грама вряща вода. След това се вари 15 минути. Като изстине се прецежда, пие се по 100 грама дневно. 40 минути след шестото пиене се прави изследване. След 6 месеца от диабета няма и следа при условие , че 5 години болният няма право да яде птиче и заешко. Може да консумира свински черен дроб без ограничения.

Вземат се и се смесват по 150 грама жаблек, боб, черна боровинка, царевична коса и по 50 грама мента и глухарче. В 600 мл вода се изсипват 3 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути и се оставя да престои 30 минути. Отварата се приема 6 пъти дневно по 80 мл 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се равни части от билките врабчови чравца, конско ребро, листа от боровинка , репей и черен оман. От общата смес 2 супени лъжици се кипват в 600 мл вода. Отварата се пие 3 пъти дневно по 100 мл 30 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *