Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Забравете за болкоуспокояващите! Само 25 капки, и главоболието изчезва!

Главоболието е една от най-честите болки, които ни спохождат, често без предупреждение и без предизвестие

Главоболието понякога трудно може да се опише.

главоболието

Някои общи симптоми включват пулсираща, постоянна, неотслабваща или периодична болка. Мястото може да бъде в предната част на лицето и черепа, или може да се обобщи, като включващо цялата глава.

Чести промени във времето, непроветрена стая, стрес – това е само един малък списък на факторите, които водят до главоболие. Тъжно е, но всеки един от нас от време на време се сблъсква с подобен проблем. Независимо от причината, болката не може да бъде толерирана. Какво може да се направи?

bolki-v-glavata

Първото нещо, което ни идва на ум, когато ни връхлети главоболието – да пием хапчета против главоболие. Но дори и най-ефективните таблетки след време спират да работят. Не е за пренебрегване и факта, че честия прием на болкоуспокояващи е нож с две остриета.

В тази връзка, ние искаме да ви препоръчаме лек за главоболие, който има мълниеносен ефект върху болката. И най-важното – неговата структура е абсолютно естествена и безопасна! Вижте рецептата по-долу и се убедете сами.

Главоболието си отива лесно с ето тази рецепта

Необходими продукти:

– 100 мл тинктура от евкалипт
– 100 мл тинктура от валериан
– 100 мл тинктура от дяволска уста
– 100 мл тинктура от глог
– 50 мл настойка от божур
– 50 мл тинктура от мента
– 10 бр семена от карамфил
– 1 супена лъжица мед
– 10 грама корен от джинджифил

Всички съставки се смесват в тъмен стъклен съд, с плътно затворен капак. Нека да стои на тъмно 25 дни, като от време на време е необходимо да разклащате съдържанието.

След това се прецежда и се налива в шишенца с дозатор.

kapki-za-glava

Приложение:

Вземете от тази лечебна смес против главоболие по 25 капки 2 пъти на ден – сутрин и вечер. След кратко време ще забележите положителните ефекти върху вашия организъм. Много бързо ще забравите за главоболието и всички неприятни последствия, свързани с него.

lekarstvo

Споделете тази невероятно полезна и ефективна смес против главоболие с вашите близки и приятели. Освен това може да ни кажете в коментарите как се справяте с болите в главата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *