Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само с две съставки косата расте като плевел /рецепта на Наталия Водянова/

Косата не винаги расте толкова, бързо, колкото на нас ни се иска, а често започва и да капе

Косата е най-голямата сила на жената!

косата
Наталия Водянова

Косата подчертава красотата на жената. Дългата и гъста коса е в състояние да сломи и най-несломимото мъжко сърце. Знаем какво ще кажат дългокосите красавици. Те ще кажат, че за дългата и красива коса са необходими много време и усилия.

Медицината ще ни напомни, че за бърз растеж на косата е добре да се храним по определен начин и да спазваме диета. Колкото и грижи да полагаме буйната грива не се постига без правилно хранене и здравословен начин на живот.

sushuar
Само с две съставки косата расте като плевел /рецепта на Наталия Водянова/

А фризьорите и стилистите съветват да се постигне желаната дължина като се използват различни химични средства, което не винаги е опция.

Всъщност, от така предложените варианти здравословното хранене е най-приемливо, ако искате да имате дълга коса.

Предлагаме ви рецептата на руската манекенка Наталия Водянова. Тя е перфектна за засилване растежа на косата. Рецептата на красивата рускиня не изисква кой знае какво време, не е и кой знае колко скъпа. Само две съставки ще накарат косата ви да расте като плевел – буквално!

Рецептата на Наталия Водянова за растеж на косата, която може да си направите у дома

Тази рецепта ще ви помогне да се гарантира укрепването и растежа на косата у дома, без професионална химия и козметика. Винаги когато имат време и възможност повечето манекенки и фотомодели предпочитат да се грижат за косата и кожата си с помощта на естествени средства. И без това ежедневието ми и работата ми са свързани с ползването на огромно количество изкуствени коси и вредни съставки в гримовете, химии, мазила и какво ли още не, казва Наталия Водянова. Винаги, когато имам възможност гледам да използвам неща, които са най-близо до природата, допълва руската манекенка.

kosata

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

5 супени лъжици коняк
1 коричка черен хляб

КАК СЕ ПРАВИ?

1. Загрейте коняка на водна баня. Количеството може да е по-голямо, според дължината и гъстотата на косата.

Качественият коняк има положителен ефект върху състоянието на космените фоликули. Заради наличието на немалка част полезни вещества, действа като мощен активатор на растежа на косата.

Конякът е известен и с наличието на танини в структурата си, което допълнително увеличава с лечебните си свойства.

hlyab

2. В загретия коняк сложете хляба. Количеството на хляба трябва да е такова, че той добре да покрие коняка.

В тъмния хляб има големи количества витамин В, моето е чудесно за тънката и увредена коса.

shapka

3. След като сместа изстине, се нанася с масажни движения върху скалпа на главата. Държи се половин час. За по-голям ефект покрийте с шашка за баня.

4. След като мине необходимото време внимателно изплакнете косата с топла вода. Измийте отново със своя шампоан. Нека косата изсъхне естествено, без да се изсушава със сешоар.

Резултатът се забелязва най-рано след около месец.

Източник: www.woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *