ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Камъни в бъбреците се лекуват с ечемик и овес

В 1 л. вода се слагат 3с.л. ечемик и 1с.л. овес. Сместа се вари докато остане на половина. Прецежда се и се пие разделено но 3 приема преди ядене. Лечението трябва да продължи около месец.

В 3 л вряща вода се сипват 3 с. л. ленено брашно. Вари се 10 мин. и след изстиване се прецежда. Добавя се на око 2 лимона и 3с. л. мед. Приема се 3 пъти дневно 20мин. преди хранене по 1 винена чаша. Лечението продължава около 3 месеца. Камъните излизат без да усетиш защото се разрушават вътре в бъбрека.

1 шепа смес от метла се вари в 2 л вода 15 мин. след изстиване се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден преди хранене.

Вземат се стебла, листа, цвят, плод на попска къпина. Оставят се да изсъхнат 1-2 дена. Варят се ситно нарязани в 2 л. вода докато остане 1 л. След изстиване се прецежда и се пие по 1 винена чаша преди хранене. Камъните започват да се рошат и се изхвърлят във вид на пясък. Рецептата се повтаря до изчистване на камъните.

3-4 сухи шушулки от зрял фасул се варят в литър вода 5-6 минути съдът се захлупва и се оставя да истине. Прецежда се и се раздела на 4 рани части. Испива се за 1 ден на гладно. Процедурите продължават 3-4 дни. След това се почива 1-2 седмици при нужда се повтаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *