Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хранене по метода на австрийския лекар Рудолф Бройс излекува 45 000 пациенти с рак

Австрийският натуропат Рудолф Бройс е автор на един не толкова революционен, колкото ефикасен метод за лечение на рак

Рудолф Бройс
Хранене по метода на австрийския лекар Рудолф Бройс излекува 45 000 пациенти с рак

Рудолф Бройс залага преди всичко на превенцията за овладяване на онкологичните болести. Неговият метод е особено ефективен за ранно лечение на заболяването рак. Лекарят твърди, че зеленчуковите сокове и билковите настойки са в състояние да извършат истинско чудо тогава, когато конвенционалната медицина е безсилна!

Принципът на диетата, която е излекувала 45 000 пациенти от 1980 г. насам, е съвсем прост. Строгите диетични ограничения помагат да се очисти кръвта, да укрепне имунната система и като резултат да се случи унищожаване на раковите клетки.

Диетичният режим на доктор Рудолф Бройс трябва да продължи 42 дни. Австрийският натуропат е абсолютно уверен, че ракът се храни само с твърдата и сладка храна, която човека консумира. По време на течната диета заболяването ще бъде унищожено, защото раковите клетки няма да могат да оцелеят!

„Ние знаем, че човекът е сложен организъм. И няма лекар или учен, който може да каже, че е наясно с всичко, което се случва с нашия организъм! „- казва авторът на революционния хранителен режим.

Лечението на рак по метода на Рудолф Бройс ще бъде ефективно, ако бъдат спазени точно всички инструкции на лекаря. Необходимо е да се откажете от всякаква храна в продължение на 42 дни, с изключение на зеленчукови сокове. Количеството сокове, което се консумира на ден не трябва да надвишава 1.2 литра. През същото време се пият не повече от 3-4 чаши от градински чай с жълт кантарион, мента и маточина. В чая не се добавя нито захар, нито мед.

По време на тези 42 дни трябва да пиете всяка сутрин следния зеленчуков коктейл

1 малко цвекло
1 морков
1 стрък целина
1 ряпа
1 среден картоф, суров, или два малки

Всички зеленчуци се обелват, нарязват се на кубчета и се правят на сок.

2

Захранването след тези 42 дни става постепенно. Първо се включват бистри зеленчукови супи, пасирани или не. След това в супите може да се прибави месо от домашно отгледано животно. Следва кисело мляко с накиснати от вечерта семена и ядки по избор. Започва се плавно с едно ядене на ден. Два дни се хапва супа на обед или за вечеря, следват още два дни, в които храненията на ден са три, след това четири и така докато не станат 5 на ден.

42-дневната диета на доктор Рудолф Бройс се прави два пъти в годината, за предпочитане след края на зимата и в началото на есента, заради изобилието от зеленчуци.

Източник: www.ognov.ru

Б17
Истинският витамин B17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *