ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови отвари при синузит

1 кафена чашка ориз, 9 сушени сини сливи без костилките, 1 супена лъжица ленено брашно. Всичко това се сварява в 200 мл вода докато стане гъста каша. Слага се на марличка и се лепи на мястото, където усещате най-силната болка. Така се престоява не повече от 2 часа. Ноздрите се изчистват и болката спира. Процедурата се повтаря няколко пъти докато симптомите на синузита изчезват.

Една трета чаена чаша настърган хрян се смесва със сока на 3 лимона. Взема се по половин чаена лъжичка 1 път дневно 20-30 минути след закуска. При хроничен синузит лечението трае 3-4 месеца. След две седмици прекъсване може да се повтори. За профилактика рецептата се изпълнява всяка пролет и есен.

В 1 литър вода се поставя една равна супена лъжица морска сол. След като заври се сваля от огъня и се прибавят супена лъжица сода бикарбонат и супена лъжица мед. Като се охлади до търпимо топло се взема шепа от течността и се поема дълбоко през ноздрите, като се изхвърля през устата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *