Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народна медицина при жълтеница

Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене се взема по две парчета смокини с едно парче лимон, приготвени така: 6 лимона, разрязани по дължина на две половини и всяка от тях на четири парчета, всичко 48 парчета и 24 смокини, разрязани на по две части се поръсват с половин чаена лъжичка печена стипца и една супена лъжица ревен и се заливат с чист винен оцет, така, че да покрие цялата маса. Стои два дни, за да попият смокините и лимоните оцета. Тази смес се повтаря два пъти подред с прекъсване между първото и второто вземане за две седмици.

Сутрин преди разсъмване в 4 часа още в леглото болния да изпие следната смес: четвърт чаена лъжичка прах от реза. Тя се намира макар и рядко в жлъчните канали на вол или теле, изсушава се и се стрива на прах, който има тъмночервен цвят. Прахът се се размива с една супена лъжица сок от лимон или пък чист винен оцет. След взимането му болния продължава да спи. Резата се взема само три сутрини подред без други лекарства.

Десет минути след това да изпива по една винена чашка от 75 грама отварка от листа и цвят от жълт кантарион, цвят от жълт смил, листа от дебела мара, листа и цвят от кръвен здравец, листа и цвят от бял пелин, невен, листа и цвят от росопас, страшниче, зърна от червена хвойна, листа и клонки от цикория по 50 грама от всяка. От тази смес две пълни супени лъжици с прибавка на 10 шипки, разрязани на две се запарват с 500 грама вряща вода и на тих огън се вари 10 минути. Като изстине се прецежда.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *