Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Веднага прочетете тази статия, ако сте забелязали, че езикът ви е обложен!

Езикът е обложен и побелял, чувствате постоянна умора, нямате настроение и главата ви боли почти постоянно

езикът
Какво се случва в тялото, когато езикът е обложен и побелял? Най-вероятно има прекомерно натрупване на токсини, които пречат на нашия организъм да работи нормално.

Когато не се храним здравословно, когато не правим разтоварващи дни, то тогава в тялото ни се натрупват много шлаки и токсини, които буквално тровят нашия организъм. Образуването на шлака в организма се счита за нормален процес. По-различно е, когато отделителната ни система не се справя добре с изчистването на тази отрова, и се получава натрупване.

Интоксикацията се случва постепенно и става хронична. Често влошеното здравословно състояние се дължи именно на това, че не можем по естествен начин да се освободим от шлаките и натрупванията. Обърнете внимание на тези признаци на замърсяване на организма с шлаки и токсини, и направете каквото е необходимо, за да се отървете от тях.

Какво причиняват токсините в организма?

Липса на сила

Как се събуждате сутрин? Ако и след 8-часов здрав сън вие се събуждате все едно не сте спали досега, то вероятно тялото ви е замърсено и има спешна нужда от прочистване.

Честото главоболие

Чести главоболия, без каквито и да било причини (високо кръвно налягане и травми), може да показва, че тялото не може да се справи с оттеглянето на отпадъчните продукти. Кръвта става гъста и това затруднява нейното движение през кръвоносната система. от друга страна абсолютно възможно е и самите кръвоносни съдове да са замърсени.

прочистване

 

Дискомфорт в червата

Запек, подуване на корема, диария – сигурен знак за натрупване на остатъчни продукти от разграждането на храната в червата. Задръстените черва затрудняват изхождането и лошо абсорбират хранителните вещества. В резултат на това остатъците от храната започват да гният и корема се изпълва с не особено приятни газове.

Повишено изпотяване и лош дъх

Колкото и странно да звучи – кожата е най-големия отделителен орган. Когато има забавено изчистване на токсините, ние се потим по-често, дъхът е лош, потта мирише лошо. Такава е реакцията на нашия организъм, който търси начин да се освободи от ненужните вредности.

Обложен език

Образуването на бяло или светложълто покритие върху езика през деня е нормален процес. Друго нещо е ако покритието е гъсто и слабо податливо на отстраняване. Това показва, нарушения в храносмилателната система или присъствието на инфекциозна болест.

Мастни натрупвания в областта на талията

Наднорменото тегло – това е знак за системен за провал на организма. Хората с бавен метаболизъм и дълго натрупване на отпадъчни продукти трупат мазнини в областта на талията. Натрупаните токсини забавят обмяната на веществата, и така се образува един порочен кръг.

Кожни проблеми

Появата на различни зачервяване на кожата, лющене и пъпки – това е най-сигурният знак, че тялото има ясен проблем с изхвърлянето на отпадъците. Абсолютно излишно е да лекувате повърхността на кожата, тъй като проблемът се крие вътре във вашето тяло.

Психични проблеми

Нервност, раздразнителност, летаргия, проблеми със съня – това може да бъде следствие на постоянната борба на организма с токсичните вещества. Още Хипократ отбелязва, че хората, страдащи от заболявания на черния дроб и жлъчния мехур (най-важните органи за прочистване на тялото), имат особен характер.

Симптомите, изброени по-горе, са само сигнал, който ни дава тялото. Езикът, който е обложен, е първото, което трябва да забележите, и което трябва да ви накара да вземете спешни мерки за прочистване на организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *