Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стегнете гърдите с тази лесна и ефективна смес /ХИТ ВЪВ ФЕЙСБУК/

След като опитате тази невероятна рецепта за стягане на гърдите, почти веднага ще побързате да я споделите

гърдите
Защото маската за стягане на гърдите има наистина зашеметяващ ефект. И защото този ефект нямаше да бъде такъв, ако не бяха комбинирани няколко наистина прости продукта. Затова тази смес е още едно доказателство на тезата, че в народната медицина най-работещи се оказват най-простите неща.

С възрастта женските гърди губят своята еластичност. Това се дължи на недостиг на колаген в клетките. Но няма място за отчаяние, мили дами! Този безопасен домашен лек гарантирано ще помогне за възстановяване на еластичността на кожата!

Повечето от вас може да бъдат скептично настроени и да си кажат „ама как може нещо толкова просто да бъде толкова ефективно?!?“ Как може една обикновена маска да помогне в един толкова деликатен случай, какъвто е увисването на женските гърди? Много жени са ползвали маската. И почти всички бързат да я споделят социалните мрежи, защото тази рецепта наистина върши работа. След като я направите, гърдите ви ще придобият един наистина прекрасен и смайващ вид!

Как да си направим маска за подобряване еластичността на гърдите?

Сега вече ще знаете как да се грижите за гърдите си в домашна обстановка. Правете тази маска на всеки два дни и впечатлете приятелките си с отлични резултати.

СЪСТАВКИ

– 1 краставица
– 1 жълтък
– 1 супена лъжица масло /по възможност домашно, или някое от магазина, но което е със задоволително качество/

ПРИГОТОВЛЕНИЕ

1. Рендосайте краставицата и я смесете с жълтъка.

2. Добавете към сместа предварително разтопеното масло, което може да замените и с някакъв хубав овлажняващ крем, но по-добре да е масло.

3. Дръжте маската върху гърдите в продължение на 20 минути. След това изплакнете с хладка вода.

4. Като завършек – сложете студен компрес на гърдите. Дръжте го толкова, колкото може да издържите.

Много вероятно е вашите приятелки да ви благодарят, ако споделите тази статия. Затова не се колебайте да го направите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *