Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справим с камъните в бъбреците и инфекциите на пикочните пътища

Смесват се 15 грама бобови шушулки, 15 грама листа от черна боровинка, 15 грама стръкове от бял равнец, 15 грама цвят от трънка, 20 грама стръкове от полски хвощ, 20 грама стръкове от звъника. Билкова смес с диуретично и противовъзпалително действие. Прилага се при хронични възпаления на пикочните пътища. Препоръчва се при уратни камъни. Една супена лъжица от сместа се накисва с 250 куб. см студена вода в продължение на 6 часа и след това се възварява 15 минути. Изпива се на глътки за един ден.

Смесват се 35 грама листа от бреза, 20 грама стръкове от хвощ, 30 грама листа от мечо грозде, 20 грама стръкове от изспливче, 25 грама стръкове от глухарче, 10 грама корени от гръмотрън. Прилага се при бактериални инфекции на отделителните пътища. Има и диуретично действие. Три супени лъжици смес се запарват с 600 куб. см вряща вода. След като изстине чаят се изпива на три пъти за едно денонощие.

Смесват се 20 грама листа от бреза, 20 грама листа от мечо грозде, 20 грама стръкове от босилек, 20 грама дръжки от вишни и 20 грама корени от гръмотрън. Прилага се при лечение на пиелити и заболявания на пикочните пътища. Три супени лъжици се запарват с 300 куб. см вряща вода. След като изстине, чаят се изпива за един ден на три пъти половин час преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *