Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови отвари при захарен диабет

Смесват се 30 грама стръкове от горуха, 10 грама листа от черна боровинка, 10 грама листа от черница, 5 грама листа от орех, 30 грама шушулки от фасул, 5 грама стръкове от мента и 10 грама стръкове от глухарче. Една супена лъжица смес се залива с 250 куб. см вряща вода. Оставя се да кисне 10-15 минути. Пие се по една чаша 2-3 пъти дневно преди ядене.

Смесват се 5 грама стръкове от пелин, 20 грама листа от бреза, 10 грама листа от черница, 10 грама листа от черна боровинка, 20 грама шушулки от фасул, 50 грама стръкове от горуха, 5 грама стръкове от трицветна теменуга. Две супени лъжици смес се заливат с 200 куб. см вряща вода. След 15-20 минути се прецежда. Пие се по една чаена лъжица 2-3 пъти дневно.

Смесват се 25 грама бобови шушулки, 25 грама листа от коприва, 25 грама листа от черна боровинка, 25 грама кори от върба. Една супена лъжица се залива с 150 куб. см вряща вода, похлупва се и се вари 3 минути. Чаят се пие студен без захар. Дневно три чая.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *