Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЦЕФАВОРА / CEFAVORA

Съдържа екстракти от гинко билоба, бял имел, глог, винен ликьор

Предназначение

Капките цефавора са съчетание от лечебните действия на гинко билоба, бял имел и глог
Капките цефавора са съчетание от лечебните действия на гинко билоба, бял имел и глог

Продуктът ЦЕФАВОРА е предназначен да подпомага циркулацията на периферните кръвоносни съдове, както и да оптимизира мозъчното кръвообращение при нарушения с последици от рода на замайване, главоболие, влошена концентрация и отслабване на паметта, влошено качество на съня, депресии.

Как се приема

ЦЕФАВОРА е хомеопатичен продукт на билкова основа; това не отменя правилото приемът му да бъде консултиран с лекар. Билковият разтвор се приема под формата на капки. Позволено е използването му при възрастни и деца над 6 години.

Възрастни и деца над 12 години могат да приемат 20 до 30 капки 3-4 пъти дневно. Капките се приемат без връзка с храненията.

Деца на 6-12 години могат да вземат три пъти дневно по 10-15 капки.

Няма информация за негативни ефекти при неволно предозиране. Въпреки това посоченият дневен лимит не бива да се превишава.

Екстрактът от гинко билоба съдейства за подобряване тонуса на кръвоносните съдове, за оптимизация на кислородното хранене на клетките. Белият имел помага при главоболие и нарушено равновесие, успокоява и подкрепя при пристъпи на тревога. За вълшебния глог е слабо да се каже, че е панацея за кръвното налягане и сърдечната дейност.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът ЦЕФАВОРА се приема добре и рядко дава странични ефекти с негативни последици. Обикновено се касае за алергични реакции към някой от биоактивните компоненти.

Възможно е в началото на лечението някои от болестните симптоми да покажат влошаване; ако това състояние не е преходно, направете консултация за преосмисляне на терапията.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ЦЕФАВОРА не се прилага при алергия към някой от компонентите.

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмачки.

Не използвайте за деца под 6-годишна възраст.

Медикаментът е противопоказан при пациенти с епилепсия, алкохолици, страдащи от чернодробни заболявания, при органични увреждания на мозъка или мозъчни заболявания в остра фаза.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ЦЕФАВОРА с негативни последици за пациента.

________

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 50 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *