Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Назаем от вестник „Здраве за всички“: Опитах всичко, но само това ми помогна при зъбобол!

Един неочакван зъбобол може така да ви вгорчи живота, както някога едва ли сте очаквали

зъбобол
По време на зъбобол човек не може да разсъждава нормално. А да те заболи съб може да се случи практически навсякъде и по всяко време. Борбата със зъбобола може да започне по време на важна среща, докато сте на работа или у дома. А представяте ли си колко ужасна е болката в зъба през нощта? Сигурна съм, че повечето от вас знаят за какво говоря.

Да се потуши болката в зъба по това време на денонощието не е много удачно. Не за друго, а защото повечето обезболяващи, които можете да си купите от аптеката просто не вършат работа.

Има един лек, обаче, който може да облекчи състоянието ви по време на зъбобол, поне докато отидете на зъболекар. Аз съм го пробвала и знам, че работи.

Природни средства за защита по време на зъбобол

Истинското спасение може да се намира в кухненския шкаф, и именно то да е най-добрия начин да се справите със зъбобола. Средствата от традиционната медицина дават почти незабавно облекчение и са напълно безвредни за организма.

Днес ще ви представя рецептата, която буквално спаси живота ми по време на една безкрайно дълга зъбоболна нощ.

– половин чаена лъжичка смлени пъпчици от камафил
– и още половин чаена лъжичка РАЗТОПЕНО кокосово масло

Смесват се двете съставки. Дозата е ориентировъчна. Трябва да се получи гъста каша. След това намерете подходящ съд, като например малка кутийка от крем и сложете в хладилника.

С помощта на памучен тампон вземете малко количество от така получената паста и намажете засегнатия зъб или възпалените венци. Само след една минута вие ще се чувствате добре и ще се насладите на облекчението. Защо тази смес работи? Защото в карамфилените семенца има мощен аналгетик – евгенол, а кокосовото масло притежава мощно антибактериално действие.

Разбира се, незабавното действие на тази смес не бива да отлага посещението при зъболекар, което е добре да се случи още на следващата сутрин.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *