Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Орехови листа и полски хвощ при травми и открити рани

Смесват се по 1 част орехови листа, цвят от метличина, цвят от невен, стръкове от коприва, стръкове от полски хвощ, стръкове от трицветна теменуга, стръкове от бутрак и стръкове от великденче. 3-4 супени лъжици смес се заливат с 1 литър студена вода, престоява цяла нощ, възварява се , престоява на тъмно още 10 –15 минути, охлажда се и се прецежда. Пие се по ½-3/4 чаена чаша 3 пъти на ден.

Смесват се по 1 част листа от градински чай и цвят от лайка и по 2 части стръкове от върбинка, стръкове от полски хвощ, дъбови кори и венчелистчета от рози. 3-4 супени лъжици от сместа се заливат с 0,5-1 литър вряла вода, престоява 1 час и се прецежда. Използва се като компрес.

Смесват се по 1 част стръкове от полски хвощ, стръкове от калуна и от енчец. 2 супени лъжици от сместа се заливат с половин литър вряла вода, запарва се 15-20 минути. Използва се за компреси.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *