Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецептите на д-р Дуонг за лечение на стеатоза, псориазис и екзема

Заболяването стеатоза изглежда безобидно само на пръв поглед

cheren drob

Ако черният дроб има стеатоза, това може да е първата крачка към по-сериозно заболяване. Затова публикуваме за вас рецептите на доктор Ейми Дуонг, които ефективно ще прочистят вашия черен дроб, без значение дали сте болни от стеатоза, някакво друго чернодробно заболяване, или сте съвършено здрави.

Д-р Ейми Дуонг е завършила Югозападния Колеж по Натуропатия в Темпе, Аризона, където днес преподава акупунктура. Тя предлага общи натуропатични грижи със специален фокус върху кожните заболявания, включително екзема, акне и псориазис, както и тревожност, депресия и храносмилателни проблеми. В момента д-р Дуонг е базирана в Кънектикът, където лекува много прекрасни пациенти от всички възрасти с общи кожни заболявания и други медицински проблеми.

Доктор Ейми Дуонг
Доктор Ейми Дуонг

Според д-р Дуонг първата крачка за по-здрава и чиста кожа е прочистване на черния дроб. Но, освен това този толкова важен орган може да има и други, по-сериозни проблеми, които ще се повлияят добре от прочистащите рецепти на специалистка.

Черният дроб страда от множество заболявания, сред които остър и хроничен хепатит, натрупване на камъни, цироза и т.н. Причина за тези проблеми може да е слабоподвижният или – обратно – свързан с тежки физически натоварвания начин на живот. Негативно въздействие оказва и честата употреба на пържена и мазна храна, пристрастеността към солени ястия, маринати, консерви, пушени храни и сладкиши. Болестите могат да възникнат и от прекалената употреба на лекарства, с които лекуваме хроничен проблем. И разбира се, най-отрицателното и разрушително въздействие върху черния дроб оказва алкохолът – една от главните причини за цироза.

Ето и рецептите

Коктейл от лимон, целина и магданоз

Магданозът, целината и другите зелени подправки са важен източник на витамини, минерали и антиоксиданти, способстващи за изчистването на нашия организъм и потискащи свободните радикали. А лимонът е важен защитник на имунитета и ефективно изчиства организма от токсините.

Състав: 3 лимона, 1 чаша ситно нарязан магданоз (45 г), 5 стъбла целина, 1,5 л вода. Сложете съставките в блендер и разбийте добре до получаване на еднородна смес. Препоръчва се два дни поред по 2 чаши от напитката преди всяко основно хранене (закуска, обяд и вечеря).

Коктейл от папайя и лимон

Папаята съдържа фермента папаин, нормализиращ храносмилането и влияещ благоприятно върху работата на черния дроб. Съчетанието на папая с лимон прави коктейла мощен антиоксидант, благодарение на което организмът по-лесно се избавя от шлаките. А това помага и за намаляване на теглото.

Състав: 1 папая, сокът от 1 лимон, 1 ч.ч. вода (200 мл). Сложете съставките в блендер и разбъркайте добре. Пие се всяка сутрин на гладно в продължение на една седмица, след което се прави 10-дневна почивка.

Коктейл от моркови и червено зеле

Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти морковът и зелето ефективно изчистват организма от шлаките. Червеното зеле защитава черния дроб и го предпазва от развитие на различни хронични заболявания.

Състав: 1 ч.ч. сок от моркови (200 мл), 3 листа червено зеле. Добре разбъркайте съставките в блендер и изпийте коктейла прясно приготвен – най-добре сутрин на гладно. Курсът на изчистване да е минимум 7 дни. Повтаряйте го два пъти месечно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *