Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какви грижи да полагаме за кожата на лицето си

След всяко почесване по кожата ми остават тъмни петна, които дълго време след това не изчезват. Как да се справя с това? С какво да намазвам кожата си, за да не се появяват въобще такива петна?

Ирина Борисова, Пазарджик

След всяка, дори незначителна травма по кожата, било то почесване или лека драскотинка, винаги се про­меня цветът на това място. Кожата става по-светла или по-тъмна. Всеки организъм реагира различно. Едва ли е възможно изцяло да се избавите от такава реакция на кожата Ви. Но можете да опитате да си помогнете например с избелващи препарати. Ня­кои от тях са създадени на основата на змийското мляко или кислородната вода. Те почти не дават странични ефекти, затова можете дълго време да ги ползвате. Ако обаче след месец няма ефект, тогава потърсете специа­лист. Но бъдете Внимателни. В никакъв случай обаче не използвайте избелващи средства за борба с такива пигментни петна като бенките и старческите петна. Това създава риск от изражда­нето им 6 злокачествени.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *