Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Божурът гони алкохолизъма

Смесват се 1 част божур, 1 част липов цвят, 1 част корен сладник, 3 части блатия обикновена и 1 част корен папрат. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 1чаена чаша 3 пъти на ден 1 час преди ядене.

Смесват се 3 части горчив пелин, 3 части богородична лъжичка, 3 части бял равнец, 2 части мента, 2 части градински чай, 2 части селим, 1част плод хвойна, 1 част плод хвойна, 1 част плод калина и 1 част корен аир. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 1 чаена чаша 3 пъти на ден 1 час преди ядене в охладен вид. Курсът на лечение продължава 2-3 месеца.

Смесват се 3 части кора трепетлика, 3 части обикновен пелин и 3 части мащерка. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши студена вода. На сутринта се вари на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 30 минути. Прецежда се , разделя се на 3 части и се пие 1 час преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *