Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Игор Князкин: Вижте какво се случва с тялото ви, щом изпиете чаша подсолена вода сутрин!

Доктор Игор Князкин е известен руски лекар от Петербург

игор кназкин
Доктор Игор Владимирович Князкин

Доктор Игор Владимирович Князкин е главен лекар на Центъра за лечение на простата жлеза в Санкт Петербург. Той е Член на Европейската асоциация по урология (EAU). Роден е през 1967 година в Алма Ата. Доктор Князкин има шест патента за изобретения в областта на медицината и биологията и е автор на три лекарства. Пътувал е много по света и се е интересува от чуждоземните алтернативни практики за лечение на различни болести.

Днес ви предлагаме да разберете какви са ползите от подсолената вода според доктор Князкин. Пиенето подсолена вода не е нещо необичайно в Индия. Практиката да се пие леко подсолена с хималайски соли вода е нещо нормално на Изток, но Западния свят счита, че тази практика не е съвсем здравословна. А доктор Князкин е на мнение, че Западния свят не е съвсем прав да игнорира една хилядолетна практика, доказала своите ползи.

Въпреки това, трябва да знаете, че водата трябва да е подсолена с естествена, нерафинирана морска сол, или най-добре с хималайска сол. Ако изберете този вид сол, резултатите ще са гарантирани.

Ползите от пиенето на подсолена вода са: балансирани нива на кръвната захар; укрепване на костите, регулиране на обмяната на веществата, подобряване на имунната система, подобряване на хормоналния баланс, положителен ефект върху разширените вени и т.н.

Солената вода е от полза за здравето, тъй като има богата хранителна стойност, поради богатството на минерали.

За да се възползвате от всичките тези ползи, трябва просто да си подготвите предварително чаена чаша хладка вода, в която да разтворите равна лъжичка хималайска сол на кристали.

Какви ползи има още от пиенето на солена вода?

Хидратация

Някои диетолози твърдят, че пиенето веднъж на ден на солена вода е полезно за тялото, стига да не се прекалява с количеството сол, което след това добавяте в храната.

Храносмилане

Една чаша подсолена вода може да свърши добра работа при проблеми с храносмилането. Има ензими в подсолената вода, които стимулират храносмилателната система. Консумирането на солена вода сутрин ще регулира храносмилането.

Бори безсънието

Нервната система ще се успокои от минерални соли. Ако ви измъчва безсъние, чаша подсолена вода ще ви помогне да избегнете този проблем.

Детоксикация

Една чаша подсолена вода има много добро антибактериално съдържание. Подсолената вода намалява съдържанието на токсини в организма и елиминира опасните бактерии от тялото.

Здрави кости и по-малко мускулни крампи

Алкалните минерални соли имат положителен ефект върху проблемите, свързани с костите, особено за хора, които имат проблеми с остеопорозата.

Освен това, нищо не може да гарантира, че никога няма да получите мускулни крампи. Въпреки това, може значително да намалите шансовете да получите крампи, ако от време на време пиете подсолена вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Доктор Игор Князкин: Вижте какво се случва с тялото ви, щом изпиете чаша подсолена вода сутрин!

  1. Андреа каза:

    Ползите от солта са неизброими, дори и сега някои стари хора слагат на раните сол-дезинфекция и заздравяване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *