ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тинтява, червен кантарион и равнец се пият при туберкулоза

Смесват се и се разбъркват внимателно равни количества тинтява, пелин, червен кантарион, равнец и жълт кантарион. Заливат се с вода и се варят докато водата остане наполовина. Отварата се прецежда и се пие по една кафена чашка сутрин и обед преди хранене. Да се подслажда с мед.

2 супени лъжици камшик се заливат с 400 грама вряща вода. Врат 10 минути на тих огън , кисне 2часа и отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама преди хранене. Да се употребява в продължение на 2 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 грама жиловлек, листа от подбел, по 50 грама стръкове от медуница и исландски лишей и по 40 грама цвят от лопен и корени от пирей. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по една винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *