Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да спрем простудата

Да спрем простудатаСмесват се и се разбъркват внимателно по 30 г цвят от липа, плод от шипка и цвят от мащерка, 25 грама корени от гръмотрън и 20 г листа от мента. 3 чаени лъжички от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 15 минути и отварата се прецежда. Изпива се на веднъж.

Памук да се напръска добре с ракия първак и да се поръси добре с черен пипер. Да се наложи на болното място – гърлото или гърдите. Внимание ! Да не се слага на сърдечната област!

1 кърпа да се намаже с мед и да се поръси с сода бикарбонат и малко синапено брашно. Да се наложи върху гърдите на болният. Отгоре да се сложе вестник и върху него вълнено парцалче плат. Да се спи така. Внимание! Да не се слага на сърдечната област !

Да се счукат 5 аспирина да се разбъркат с 1 супена лъжица свинска мас. С тази смес да се намаже цялото тяло на болният.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 1 чаена лъжичка цвят от липа, цвят от лайка, стръкове от пелин и стръкове от камшик. Залива се с 400 г вряща вода. Ври 3 минути, кисне 20 минути и отварата се прецежда. Пие се по 3 пъти дневно по 120 г топла отвара преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *