Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жена избегна операция на гърлото, използвайки тази народна рецепта!

Операция на гърлото – една жена успя да я избегне, използвайки това домашно лекарство

Българка на име Ани Тодорова споделя една народна рецепта, която помага при почти всякакви проблеми с гърлото. Домашният илач се препоръчва при налепи, настинка и други подобни състояния.

“Майка ми е научила тази рецепта от жена, която е успяла да избегне операция на гърлото. Поради наличие на налепи са й казали, че трябва да се оперира, но тя се излекувала сама. Важно е да се отбележи, че рецептата е подходяща само за възрастни хора” – споделя тя.

Съставките за приготвянето на домашното лекарство са: 1 корен девесил и литър ракия. Най-добре е да използвате домашна гроздова или сливова, тъй като ракията от магазина не е толкова качествена.

операция на гърлото
Лек за болно гърло

Как се приготвя?

Приготвянето е изключително лесно. Коренът се измива хубаво и външният му слой се премахва. Останалото се нарязва на малки парченца, за да могат да влязат в бутилка от стъкло.

След като цялото количество от девесила се прехвърли в бутилката, се слага и половината ракия. Оставя се да престои така една седмица. След това се добавя и другата половина от ракията.

С течността се прави гаргара по 5-6 пъти на ден. Не след дълго човек усеща положителния ефект.

“Трябва да отбележим, че когато човек започне да си прави гаргара, девесилът не трябва да се изхвърля. Т.е. коренът трябва да остане в бутилката и да се използва само ракията”, пояснява още жената, която дава рецептата.

Не е задължително да използвате цялото количество – времето за лечение зависи от състоянието ви. Ако при вас проблемът не е толкова сериозен, можете да използвате и по-малко количество от ракията.

Забележка: Тази рецепта се препоръчва само и единствено за възрастни!

Важно: Ако тази рецепта ви е харесала, споделете я със своите близки и приятели. Също така можете да ни изпратите рецепта, която е помогнала на вас или на член от вашето семейство. Можете да ни пишете във Фейсбук и да споделите с хилядите читатели на Lekuva.net полезна информация, свързана със здравето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *