Лекуват функционална диспепсия с модерен апарат

Функционална диспепсия е заболяване, от което страдат не само възрастните пациенти, но и най-малките деца, като за щастие вече го лекуват с нов и модерен апарат в Русия

За причините, поради които възниква диспепсия, научаваме от д-р  Олга Андреевна – гастентеоролог в Московския център по гастентеорология.

Диспепсия е заболяване на стомаха, което може да бъде причинено както от прием на неподходяща храна и преяждане, така също от бактериални и вирусни инфекции, увредена микрофлора на червата, следствие продължителен прием на силни медикаменти.

Диспепсията може да бъде породена от други съпътстващи заболявания на стомашно-чревния тракт като язва на дуоденума и на стомаха, гастропареза, при образуването на стомашен карцином.

Първите признаци за появата на диспепсия са:

Болки в стомаха след хранене, когато е започнал процесът на  храносмилане;

Парене в стомаха, което се разпространява нагоре към гръдната кост;

Гадене и повръщане;

olga-angreevna
Олга Андреевна е гастентеоролог в Москва

Подуване на стомаха;

Поява на киселини и на газове;

В устата се появява лош дъх;

Може да се образува обложен език;

Лекарите поставят диагнозата функционална диспепсия, когато не могат да открият точната причина за появата на това заболяване, обясни д-р  Олга Андреевна.

Медицината продължава да прави изследвания и да търси причините, както и начините за лечение на функционална диспепсия.

Един от успешните методи за лечение на диспепсия е прием на пробиотици. Те са особено полезни за пациентите – чревоугодници, които страдат от диспепсия, защото преяждат, обичат да консумират тежки и мазни храни, както и онези, които продължително време са приемали медикаменти.

Учените и от Северозападен държавен медицински университет „И. И. Мечников“ също търсят решение на проблемите, свързани с диспепсия.

Като стана въпрос за пробиотици и името на И. И. Мечников, отваряме една скоба, която касае и България.

faina-ribchuk
Доц. Фаина Рячбюк редовно използва Витафон-Т за лечение на малки деца и възрастни пациенти

Въпросният велик микробиолог  Иля Мечников е първият учен в света, който открива, че българското кисело мляко удължава живота на хората.

Иля Мечников, който работел за Института „Пастьор“ във Франция, искал да разбере къде се крие тайната за големия брой столетници в България.

Той пристигнал у нас и установил, че тайната е в българското кисело мляко и по-точно в полезните бактерии лактобацилус булгарикус.

Иля Мечников започнал всеки ден да консумира кисело мляко и сам казвал, че ако не яде и един ден, започва да се чувства нервен, напрегнат, стомахът му не работи добре.

Причината е в полезното въздействие на самото мляко, млечната киселина и лактобацилус булгарикус върху микрофлората на стомаха и на червата.

Българският лекар и учен проф. д-р Стамен Григоров е първият учен, който успява да опише  Lactobacillus delbureckii subsp. bulgaricus, благодарение на който прясното мляко се превръща в кисело мляко.

Освен гастентерологът д-р  Олга Андреевна в Русия има и друг известен специалист – к.м.н. доц. Фаина Рябчук от Катедрата по педиатрия и неонатология в  Северозападен държавен медицински университет „И.И. Мечников“.

Доц. Фаина Рябчук обяснява, че от функционална диспепсия не страдат само възрастните пациенти, но и децата.

Това уточнение направи и на видеото по-долу.

vitafon
Витафон-Т е уникален и универсален апарат, високо оценен от много известни и уважавани руски медици и учени

Доц. Фаина Рябчук обяснява, че при появата на функционална диспепсия тя лекува своите пациенти с новия и революционен уред, наречен Витафон-Т.

Дори и най-малките деца, които имат проблеми със стомаха и през цялата нощ се нервни и плачат, с помощта на Витафон-Т само след 2-3 минути се успокояват напълно.

Витафон-Т подобрява кръвообръщението, лимфодренажа, стимулира имунната система, подобрява обмяната на веществата и повишава регенеративните процеси в човешкия организъм.

Доц. Фаина Рябчук е впечатлена от Витафон-Т, защото е малък и компактен апарат, леснопреносим и нито едно от децата, които са нейни пациенти не е отказало да бъде лекувано с този уникален уред, защото няма никаква болка.

Освен доц. Фаина Рябчук на второто видео може да видите изказвания на още известни и уважавани руски учени.

vitafon
Витафон-Т може да се използва от всеки пациент – една необходима принадлежност

На третото видео е направена нагледна демонстрация как може да бъде използван този уред от всеки човек.

Апаратът има два накрайника, които се поставят на болното място.

След това трябва да изберете 1 от 4-те предложени режими, както и времето. Това става с бутоните:

В режим 1: 3.5 мкм

В режим 2: 9.2 мкм

В режим 3: 3.5 мкм

В режим 4: 9.2 мкм

С помощта на Витафон-Т могат да бъдат лекувани всякакви заболявания – травми, възпалителни процеси или от друго естество.

Апаратът е придружен с инструкции как да бъде използван за лечението на различните болести.

Уредът работи при захранване от 220 волта.

 

*********

********

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Лекуват функционална диспепсия с модерен апарат

  1. Blackthorn каза:

    Гастроентеролог! Моля поправете си грешката. На няколко места е. Благодаря

  2. Илияна каза:

    Здравейте.
    На кои точки да поставим вибрафоните при бебе на 1 месец със средно до силни колики. На коремчето, на гърба или и на двете страни. И на коя степен. На схемата към апарата ги няма. Но четох, че помага

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *