ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Когато имате проблемни черва

Смесват се по 1 част плодове от черна боровинка и 2 части исландски мъх и цвят от лайка, корени от змийско пипериче и 3 части листа от жиловлек. 10 грама от сместа се залива с 500мл вряла вода. Вари се 10 минути, престоява 30 минути, отцежда се и се пие по 1/3 чаена чаша 3 пъти на ден след ядене.

Смесват се 4 части цвят от лайка, 2 части листа от жиловлек и 1 част цвят от невен. 5 грама от сместа се залива с 250мл гореща вода. Оставя се да престои в термос 6 часа. Отцежда се и се пие по 100мл 2 пъти на ден преди хранене.

Смесват се по 5 грама стръкове от пелин, полски хвощ, червен кантраион и корени от пищялка. Сместа се залива с 500мл червено вино, загрява се до завиране. Към нея се прибавя смес от 2 грама валериана и листа от мента. Оставя се да престои 30 минути. Отцежда се и се пие по 2-4 супени лъжици, разтворени в чаена чаша вода 3 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *