ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Кристина Чачева направи първата операция на неродено дете в България

Семейството не намира думи, с които да благодари на Д-р Кристина Чачева за професионализма и човечността й, затова че спаси бебето им. Тя направи първата животоспасяваща операция на неродено бебе в България, докато е още в утробата

Именно д-р Кристина Чачева, бе специалистът, който направи животоспасяващата операция на неродено бебе. В България за пръв път се прави подобна интервенция на бебе, докато е още в утробата на майка си.

Едва ли ще сгрешим, ако кажем, че д-р Кристина Чачева е не само чаровна млада жена, а ангел в човешки облик.

д-р Кристина Чачева
Ангелът в човешки облик

Рожбата, която спаси д-р Кристина Чачева е чакана от семейството в продължение на десет години. Сумата за операцията обаче е непосилна за семейството и специалистът решава да се откаже от хонорара си.
Тази жена е истинска бяла лястовица из множеството лекари, които само носят бели престилки и носят тази титла съвсем незаслужено, тъй като отдавна са се превърнали само и единствено в търговци.

Д-р Кристина Чачева сподели, че в България има по две-три такива деца годишно и ако не сме способни да им помогнем, то сме изключително жалки не само като общество, а и като държава.
За щастие операцията мина успешно, а малката дълго чакана рожба се появи на бял свят жива и здрава.

При една от консултациите специалистите установяват, че бебето събира вода в белия дроб и според прогнозите, то няма да оцелее.
Д-р Кристина Чачева, която е специализирала в Германия обаче била убедена, че ще успеят със сложната процедура и ще върнат усмивките на лицата на родителите на мъничето.
Така и станало. Семейството днес е щастливо с малката си рожба на ръце и не намира думи, с които да благодари за професионализма и човечността на д-р Кристина Чачева, пише faktor.bg.

В същото време родните управници заявиха, че бюджета не разполага със средства, за да заплати за тази операция.
В каква държава живеем?!

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *