Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 рецепти от тибетската медицина при косопад

Проблемът на плешивост, както и силна загуба на коса, са бедствие за много хора

kosopad
В Тибет има перфектно средство за плешивост, и то не само едно. Днес ви предлагаме две рецепти от тибетската народна медицина за овладяване на косопада.

Рецепта №1

Корените хряна се почистват, обелват и се правят на кайма. Количеството трябва да е по-малко от една шепа. Към смления хрян се добавя една равна чаена лъжичка черен пипер и след това се изсипва около 100 мл алкохол. Трябва да остане една нощ на тъмно и след това да прецедите. Вашият лек за плешивост е готов за употреба!

Нанесете върху памучен тампон и търкайте корените на косата. След това сложете найлонова шапка и увийте главата с хавлиена кърпа. Стойте от 40 минути до един час.

Усещането ще бъде парливо, но вие трябва да бъдете търпеливи. В същото време се подобрява и мозъчния кръвоток. След това измийте косата си.

Рецепта №2

Тази рецепта стимулира растежа на косата. Тя е ефективна като лек за косопад. За да направите тази рецепта ще ви е необходимо равно количество прясно, домашно краве сирене и ситно смяна морска сол. Солта стимулира образуването на нови космени фоликули в епидермиса и премахва вече атрофиралите космени фоликули. Сиренето размеква втвърдените стари слоеве на епидермиса. Размачкайте и нанесете сместа върху главата си, разтривайте в корените на косата. По-нататъшни действия са като в предишната рецепта.

Не очаквайте, че тези две рецепти ще дадат мигновени резултати. Хората в Тибет са смирени и търпеливи, и поради тази причина са спокойни и здрави.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *