Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АЦЦ синус назален спрей / ACC sinus nazal spray

Съдържа хлориди – натриев, калиев, магнезиев, калциев; ацетилцистеин, метилсулфонилметан, натриев бикарбонат, натриев аскорбил фосфат, ЕДТА дисодиум, натриев дихедроацетат, лимонена киселина монохидрат, калиев цитрат, бензилов алкохол, аромати, вода

Предназначение

АЦЦ
АЦЦ синус назален спрей е успешно средство за поддържане на носната лигавица

Назалният спрей АЦЦ е средство за лечение и профилактика на носната лигавица. При хрема облекчава дишането, намалява секрецията и запазва влажността на лигавицата. Предотвратява образуването на бактериален филм в носа, с което предпазва от въздействието на патогенни микроорганизми; ефективен при възпален синус. Може да бъде успешно средство за поддържане на носната хигиена, като поддържа устойчива и неподатлива на зарази лигавица в носната кухина. Съдейства за възпиране на вредни въздействия от замърсения въздух.

Забележка: Продуктът АЦЦ се предлага и под формата на прахчета за перорален разтвор, както и на разтвор за деца. Прилага се за втечняване на секрети в дихателната система с цел по-лесното им отхрачване. Важно е да се отбележи, че обикновено продуктите АЦЦ са част от комплексна терапия, като улесняват дишането и съдействат за по-бързото възстановяване на здравето на дихателните органи.

Как се приема

АЦЦ назален спрей се впръсква последователно в двете ноздри след внимателното им продухване. Нормално е да се изпълняват по 2-3 впръсквания до 3-4 пъти дневно; за профилактика са достатъчни две на ден, а при болестни състояния се допуска и по-честа употреба в търсене на облекчение.

Възможни нежелани реакции

АЦЦ назален спрей може да причини реакции на свръхчувствителност; при първи симптоми от рода на парене, болка и оток прилагането се прекратява.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Не се прилага АЦЦ назален спрей при алергия към някоя от съставките.

Не използвайте продукта, ако имате или сте имали наскоро кървене от носа.

Този спрей не се използва при деца под тригодишна възраст.

Всяка опаковка е предназначена единствено за индивидуална употреба. Пазете от попадане в очите!

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с вредни последици за пациента.

Усреднена цена в аптеките – 9.50 лв за спрей флакон от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *