Използвайте тази вълшебна смес 2 седмици и няма да повярвате на очите си!

Това мазило е чудесна алтернатива на скъпите козметични продукти от магазините

mazilo
То е отговор на всички онези безполезни реклами в интернет, които ви обещават минус 20 години от възрастта, ако си купите някакъв скъп крем. Компонентите, които съдържа тази маска отдавна са доказали, че са ефективни дори и срещу най-дълбоките бръчки. Подготовката на мехлема не изисква кой знае какви умения и никак не е трудно, а резултатът ще изненада и най-взискателните дами!

Магична сме с за заличаване на бръчки

СЪСТАВКИ

1/2 пресен яйчен жълтък
2 ч.л. бадемово масло (може да замените и с висококачествен зехтин)
1 ч.л. морска сол
2 ч.л. отвара от лайка
1/2 ч.л. течен мед
2 ч.л. козметичен вазелин

ПРИГОТВЯНЕ

Първо се приготвя отварата от лайка. За да направите това, 1 супена лъжица лайка залейте с 200 мл вода. Оставете да заври и варете в продължение на 2-3 минути, махнете от огъня след това и покойте съда добре. Нека да стои в продължение на 15 минути.

Смесете меда с бадемовото масло, яйчения жълтък и отварата от лайка.

Размачкайте вазелина със сол.

Смесете след това двете смеси внимателно. Продуктът трябва да бъде гъст и мазен. Съхранявайте крема в хладилника.

Нанасяйте върху лицето и шията с лек масаж без да натискате много в продължение на 30 минути. След това забършете с гореща кърпа, напоена с вода. Преди да започнете да ползвате тази смес, трябва да си изясните дали имате ли алергия към съставките: лайка, мед и сол, които могат да предизвикат доста проблеми на собствениците на чувствителна кожа.

Използвайте това мазило в продължение на 2 седмици и гарантирано ще забележите промяна във вашия външен вид. Съхранете младостта и красотата!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *