ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Опитайте моя чай за язва и бъдете здрави!

Искам да споделя с вас моята рецепта за чай, или по-скоро отвара, която пия и заради която започнах да се чувствам много по-добре

язва чай
Няма да кажа, че тази отвара е излекувала язвата ми. Факт е, обаче че след като започнах да я пия, аз се чувствам много по-добре. Доказват го прегледите и изследванията, доказва го и това, че вече пия само две лекарства за язвата, а преди пиех 5-6, според зависи.

Рецептата случайно я прочетох в едно гръцко здравно списание, докато работех в Атина. Това беше преди 3 години. Оттогава я пия редовно, върнах се в България, и продължавам. Казала съм я на много хора, които имат моя проблем. Повечето са доволни, особено онези които са я ползвали по-дълго и не са очаквали резултати още след втората или третата чаша.

Знам, че е трудно и малко досадно да се прави тази отвара всеки ден. Затова аз си набавям продуктите за една седмица, до десет дни, и само през това време пия този чай. От опит знам, че това е напълно достатъчно.

Ето и рецептата за отварата, като се надявам тя да помогне на повече хора.

Необходими продукти:

• джинджифил (колкото кутрето)
• 2 чаши вода
• 2 супени лъжици листа от живовляк
• 1 лимон
• 2 с. л. мед
• тинктура прополис
• 6-8 капки масло от риган
• 6-8 капки масло от индрише

Как се прави?

Първо сложете вода две чаени чаши и направете чая от листата на живовляк. Малко преди да стане готов сложете настъргания джинджифил. Маха се от огъня, похлупва се и се оставя да изстине 10 минути.

Прецежда, оставя се да изстине малко се и се добавят сокът от лимона и медът и се разбърква, докато се разтвори напълно. Накрая се добавя тинктурата от проплис и етеричните масла. Този чай се пие по половин чаена чаша половин час преди хранене.

Цвета Стаменова от Пловдив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *