Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мириша лошо! Защо?

Причината за лошата миризма от устата или от тялото не винаги е липсата на добри хигиенни навици

лоша миризма
И колкото и да се миете, колкото и парфюм да изливате върху себе си, положението или остава същото, или се влошава още повече. И тогава неволно си задавате въпроса: мириша лошо – защо? На какво може да се дължи зловонието, което тялото ви излъчва?

РЯДКО ГЕНЕТИЧНО РАЗСТРОЙСТВО

Триметиламинурия е изключително рядко генетично заболяване, което не позволява на тялото да разбие химическия компонент, известен като триметиламин. След като се натрупа в организма, той произвежда силна миризма, наподобяваща развалена риба или развалено яйце.

ПОВЕЧКО АЛКОХОЛ

Ако сте обърнали няколко чашки в повече, то със сигурност на следваща сутрин освен от махмурлук ще страдате и от не-особено приятно благоухание. Когато телата ни разграждат алкохола, повечето от него се конвертира в оцетна киселина. Част от нея излиза през порите и дъха.

ЛИПСА НА МАГНЕЗИЙ

Този минерал помага на сърцето, мускулите и имунната система да са в кондиция. Ако имате недостиг на магнезий в тялото, може да излъчвате не особено приятна миризма.

СТРЕС

Стресът може да опустоши добрата подредба в организма, а начинът, по който ухаем, не прави изключение. Когато сме под напрежение, ние се потим повече. Потта, която произвеждаме, докато нещо ни тормози, е доста по-неприятна за обонянието, отколкото тази, която се случва, ако ни е топло.

ОПРЕДЕЛЕНИ ЛЕКАРСТВА

Антидепресантите, ибупрофенът и някои други медикаменти увеличават нивата на пот, а оттам идва и no-наситено неприятният мирис.

ГЕНЕТИЧНО Е

Да, понякога за всичко са виновни родителите. Начинът, по който миришат телата ни, съдържа доста силен генетичен компонент. При някои хора, особено тези, които са с източноазиатско потекло, потните жлези не миришат толкова брутално, както при някои други представители на човешкия род.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *