Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

8 рецепти, които помагат при цироза

8 рецепти, които помагат при цирозаШипка-20 г, коприва – 10 г., 1 супена лъжица смес се залива с 1 чаша вряла вода. Вари се 10 или 15 минути. Престоява 10 минути и се прецежда. Пие се по 1 чаша 2 пъти дневно.

1 супена лъжица от билката великденче ври 5 минути в 300 мл вода. Пие се по 100 мл 3 пъти дневно.

Прави се смес от 250 мл зехтин, 250 мл сок от лимони и 500 г билков мед. Приема се 3 пъти дневно 2 часа след хранене по 1 супена лъжица. Медът може да се употребява и при диабет.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от пача трева, стръкове от змийско мляко и цвят от жълт смил и 60 г стръкове от жълт кантарион. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 1 чаена чаша вряща вода. След 3 минути запарката се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се 3 пъти на ден по 1 чаена чаша преди хранене.

3 супени лъжици коренища от кръвен здравец се варят 15 минути на тих огън в 1 л вода. След прецеждане отварата се пие по 1 винена чаша преди и след хранене.

Смесват се внимателно 200 г корени от кръвен здравец и по 50 г гръмотрън, корени от ревен, кори от кисел трън и стръкове от червен кантарион. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Отварата ври 5 минути на тих огън и се прецежда след изстиване. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти на ден.

Вместо вода болният да пие отвара от следната смес листа от маточина, стръкове от мащерка, стръкове от чубрица и стръкове от босилек. По 1 супена лъжица от всяка билка се запарва в 600 г вряща вода. Вари се на тих огън 10 минути, кисне 20 минути и отварата се прецежда подслажда се глюкоза и се добавя се сока на 1 лимон.

Смесват се и се разбъркват добре по 40 г стръкове от червен кантарион стръкове от змийско мляко и стръкове от хвощ, 80 г стръкове от камшик и 100 г корени от кръвен здравец 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 или 100 г кипяща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *