Да победим захарния диабет без лекарства!

Смесват се по 150 грама стръкове от жаблек, боб, листа от черна боровинка, по 50 грама царевица, листа от мента и корени от глухарче. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 20 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 150 грама стръкове от жаблек, листа от мечо грозде, листа от черна боровинка, стръкове цариче, стръкове изсипливче, по 100 грама перуника, , стръкове от хвощ и 50 грама листа от черница. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне се 20 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 200 грама стръкове цариче, стръкове жаблек, листа от черна боровинка, плодове от черна боровинка, листа от коприва, по 50 грама боб, листа от къпина, листа от черница, лен и 30 грама корен от глухарче. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 20 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.