Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Аднексит е заплаха за всяка жена

Аднексит е сериозно възпаление на половата система при жените, което ако не бъде открито навреме и адекватно лекувано, може да доведе до сериозни проблеми

При навлизане на вредни микроорганизми в женското тяло, гъбични инфекции, стафилококи и стрептококи, се получава възпаление на лигавицата на матката, на яйчниците и на маточните тръби.

Инфекциите могат да бъдат внесени по време на полов акт, от замърсено бельо, от тампон при цикъл, поставен с мръсни ръце.

Възможно е болестотворните микроорганизми да са пренесени чрез кръвта и лимфата.

Най-често женският организъм показва, че тялото е болно от аднекст като започва силна болка в областта на корема, която се разнася нагоре към стомаха и назад към червата.

При наличие на възпалителен процес, организмът започва да се бори с помощта на белите кръвни телца.

Образува се гной, която може от маточните тръби да попадне в яйчниците и да ги увреди толкова силно, че да предизвика безплодие.

adnexit
Аднексит е заплаха за всяка жена

Задължително трябва да отидете на лекар, който ще изпрати проби за анализ в лаборатория, за да се установи дали страдате от аднексит. Лечението става с помощта на подходящи антибиотици.

Ако обаче в момента сте възпрепятствани да отидете на лекар, защото се намирате на вилата във ваканция или имате други причини, използвайте народната медицина.

Промивка със смрадлика

Можете да постъпите по 2 начина. Да сварите смрадлика – 2 шепи, които да залеете с  по-голямо количество вода, която изливате в корито или леген.

Сядате в съда и киснете по този начин, докато водата изстине. Може да доливате още топла вода, за да удължите процедурата.

Не е проблем да седите с бански костюм.

Вторият начин е да сварите нормално количество смрадлика – 2-3 с.л. в 1 литър вода, но трябва с помощта на спринцовка да направите промивка на половата си система в дълбочина.

С помощта на спринцовката вкарайте от отварата със смрадлика. Би трябвало да сте легнала, за да може отварата да постои  малко и след това тя сама ще изтече навън.

Повторете няколко пъти. Отварата трябва да бъде топла.

Промивка със сода бикарбонат 

1 ч.л. сода бикарбонат сложете в чаша с гореща вода. Бъркайте, докато содата се разтвори. С този разтвор трябва да направите промивка на влагалището.

Можете да използвате спринцовка, за да вкарате по-голямо количество в тялото.

Сода бикарбонат действа антисептично. Тя е отлично средство за лечение на  гнойни рани.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *