ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ХЕМОКЛИН / HEMOCLIN

Съдържа биоактивен бактериален блокер (2QR complex), извлечен от растението Aloe Barbadensis. Не съдържа синтетични анестетици, ароматизатори , консерванти и съставки от животински произход

Предназначение

хемоклин
Хемоклин е изцяло натурален по състав

ХЕМОКЛИН е натурален гел за профилактика и лечение на хемороиди и анални фисури. Съдейства за преодоляването на затруднения и дискомфорт при запек.

Гелът ХЕМОКЛИН неутрализира възпалителните процеси, потиска възможен бактериален растеж и предпазва от усложнения при описаните проблеми. Съдейства за възстановяване на тъканите, върху които е приложен, и ускорява оздравителните процеси в тях.

Предимство на биоактивния гел ХЕМОКЛИН е това, че не съдържа обичайните кортикостероиди или аналгетици, което допуска продължителната му употреба. Действа много бързо, като облекчава парене, сърбеж и болки и предотвратява възобновяването на неприятните симптоми. Подходящ е за рискови групи пациенти като бременни и пациенти в следоперативен период; приложен профилактично – предотвратява нови епизоди на описаните здравословни проблеми.

Как се приема

ХЕМОКЛИН е дозиран в специална опаковка с апликатор; системата за прилагането му е подробно описана в пациентската листовка. Този начин на прилагане е безопасен, хигиеничен и ефективен.

При лечение на хемороиди, фисури и травми дозите ХЕМОКЛИН се апликират 3-4 пъти дневно до успокояване на острото състояние. След това са достатъчни 1-2 апликации до пълното оздравяване. Преди всяка апликация проблемната зона се измива с топла вода и мек сапун и се подсушава.

Профилактично гелът може да се прилага всеки път, когато се проявят симптомите на приближаваща криза. Апликациите се правят сутрин и вечер; препоръчва се апликация преди изхождане, което при състояния на хроничен запек съдейства за по-лесно освобождаване на чревния тракт и предотвратяване на травми.

След операция или раждане профилактиката при склонност към хемороиди може да се провежда 3-4 пъти дневно до пълно възстановяване н проблемните телесни зони.

Възможни нежелани ефекти

Няма описани.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Без ограничения. Прилагането на ХЕМОКЛИН е допустимо за не повече от 30 последователни дни. Ако този период не е достатъчен за пълно оздравяване, направете консултация с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма описани

Усреднена цена в аптеките – 30 лв за опаковка от 45 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *