Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Руслан Нарушевич: Как да се увеличи женската енергия?

Руслан Нарушевич е специалист в областта на астрологията и психологията на междуличностните отношения

energiq jena
Роден е през 1967 г. в град Вентспилс, Латвия. Той е привърженик на древната индийска и персийска поезия и музика. Учи астрология и фамилна история на света. Автор е на поредица от семинари, „12“, посветена на проблемите на междуличностните отношения, „12 аспекти на семейния живот“ (2004), „12 стъпки за споразумение и успех“ (2005), „12 чудеса на света“ (2006), „12 стъпки към небето“ ( 2007) и други.

Според Ведите, които са прокламирали тази трактовка преди около 5000 години, енергията на жената е в основата на света.

Всеки от нас има периоди на спад на енергията. Ведите предлагат невероятни начини, които да увеличават силата на жените. Ето някои от най-популярните, представени в сайта на Руслан Нарушевич – ayurvedaplus.ru.

Руслан Нарушевич
Руслан Нарушевич

1. Масаж. Според Ведите, тялото на жената се възстановява много бързо при докосване. Телата ни имат да бъдат мачкани и разтривани. В противен случай, енергията застоява и това е една от причините за различни заболявания.

2. Посещение на фризьор. В Индия са много популярни ведическите знания, които са свързани със състоянието на косата. Един добър фризьор знае как да върне енергията на косата, а това дава сила и на цялото тяло.

3. Разговаряйте с други жени. Взаимния обмен на енергия между жените повишава жизнения тонус. Мъжете, например, се нуждаят от тишина, за да се презаредят. Жените по-добре се зареждат с енергия, като общуват с други жени.

4. Разходки. Жените трябва да се разхождат сами или с приятелки поне веднъж на ден. Независимо от факта, че имат много и различни задължения, връзката с природата е много важна!

5. Музика – слушайте музика всеки ден – медитативна, класическа или просто любима. Създайте си навик да слушате музика, докато пиете чай, например.

6. Йога. Практикуването на йога успокоява ума и дава сила. Препоръчва се жените да бъдат обучавани в тайните на йогиските практики от други жени, пак заради обмена на енергия.

7. Грижете се за цветя. Малка градина или саксии на терасата – това е още един начин да жените да се запасят с енергия. Зеленината и цъфтящите цветя – всичко е отражение на женската енергия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *