Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е една от най-канцерогенните храни в света!

Не я консумирайте за нищо на света!

hot dog Скоро стана ясно, че колбасите, както и преработеното месо, са причинители на редица онкологични заболявания. Всички знаем колко вредни са саламите и други подобни на тях храни. Чували сме какви ли не истини и митове за това от какво са направени.

Знаем за вредата, която готовите храни могат да причинят на здравето ни, и въпреки това не спираме да се храним с нещо евтино и вкусно, което обикновено хапваме набързо.

Това е така, защото ние обичаме да ядем. Повечето от нас особено много обичат да похапват нездравословни храни. Една от любимите ни, подобни на боклук храни, е кренвирша. Кренвирш с лютеница, напъхан в бяло хлебче, което е затоплено отвътре и отвън. Кренвирш върху пицата. Кренвирш в омлета… Въпреки, че ние се чувстваме невероятно, след като сме изяли някои от тези храни, организмът ни не се чувства невероятно изобщо. Този вид храна е опасност за нашето тяло и негативните ефекти от консумацията на кренвирш ще се стоварят върху нас със силата на лавина – неочаквано и фатално.

Хот-догът по произход е немски. Германските имигранти го въвеждат в Америка и скоро хот-догът станал лакомство Номер едно в света. Но онзи хот-дог не е бил вреден, защото в повечето случаи наденичката, която се слагала вътре, била домашно произведена в някоя ферма. Вреден е кренвиршът, който се произвежда в месопреработвателните комбинати днес.

Кренвиршите са изключително нездравословни и са произведени по роботизиран начин. Най-общо казано те са смес от свинско, говеждо и пилешко, но не месо. Всъщност, те се произвеждат от остатъците от тези животни. Остатъци като крака, глави, мастна тъкан или кожата на животното. Те са смесени с големи количества сол, нитрати и разни други химикали. Крайният продукт представлява една не особено приятна и нездравословна смес, която се натъпква в изкуствени черва. Към всичко това се добавят и ароматизанти, кармин или мононатриев глутамат.

Едно изследване, проведено наскоро, доказа, че редовната (два пъти в седмицата) консумация на кренвирши увеличава риска от рак на панкреаса с 67%.

А ако ядете кренвирши 7 пъти в месеца, то вероятността да се разболеете от рак на стомаха нараства с 21%.

Помислете си преди да хапнете вкусния само на вид хот-дог, или да подправите пицата с лионска наденица. Изключете от менюто си всичко, което прилича на кренвирш или готова наденица, не купувайте храни за бързо хранене, за да бъдете здрави по-дълго време.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Това е една от най-канцерогенните храни в света!

  1. Гроздена Благова каза:

    Много често подлагам на съмнение материалите Ви,но тук съм категорично зад Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *